Udvarača ima napretek! Alina iz "Zvezda Granda" dobija razne ponude od muškaraca: Shvatili su da sam kraljica i dama

27.03.2023

16:44

0

Transrodna zvezda privlači pažnju na svakom koraku

Udvarača ima napretek! Alina iz "Zvezda Granda" dobija razne ponude od muškaraca: Shvatili su da sam kraljica i dama
Alina Juhart - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Alina Juhart je privukla veliku pažnju učešćem u "Zvezdama Granda", a njen nastup u poslednjoj emitovanoj epizodi takmičenja, kada je zavodila Sašu Popovića, privukao je veliku pažnju.

Njen mentor je Ceca Ražnatović, a kako transrodna pevačica priznaje, njih dve uvek razmišljaju o tome šta će sledeće da urade.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Alina Juhart

- Ovog puta sam se odlučila za zabavu. Idemo korak po korak, stvarno Ceca i ja se trudimo, razmišljamo kako sve možemo najbolje da uradimo. Mislim da je sada već pomak na gore, prošli put sam imala tri glasa, sada četiri, znači sledeći put pet - kaže Alina i dodaje:

- Ako se ne bih zabavljala na sceni onda bolje da ne nastupam. Pošto sam sada posložila u glavi da tome treba da dam prednost. Zabavljam se uživam i to je to.

Ljudi je već prepoznaju, a kako ističe, najviše policajci.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Alina Juhart i Saša Popović

- Prepoznaje me ogroman broj ljudi, pogotovo policajci kada me zaustave da mi napišu kaznu pošto sam ja malo brži vozač (smeh). Prepoznaju me i u tržnim centrima, ma svuda! Takmičenje stvarno toliko može, a ja sam otvorena za učenje, želim da svakog dana budem najbolja verzija sebe - priznala je Alina Juhart i otkrila da ima puno udvarača:

- Udvarača ima mnogo! Prilaze mi uživo, ali mi stižu i poruke, ipak je danas to preko Instagrama moderno. Moram da kažem da su muškarci shvatili da sam ja kraljica i dama i da mi prilaze na takav način, za sada nemam loše iskustvo.

24sedam/Ivan Mitić
Alina Juhart

Ono što je izdvojila kada je udvaranje u pitanju je to što bi mnogi želeli da je drže za ruku.

- Kada sam imala intervju i rekla da će pored mene da stoji muškarac koji će da me drži za ruku, tog dana sam dobila, ja mislim, pedeset poruka od onih koji žele da me drže za ruku - rekla je Alina za "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike