Snaju Teodore Džehverović optužili za prevaru: Kineske stvari preprodaje kao svoju kozmetičku liniju za mnogo veće pare?! (VIDEO)

13.04.2023

16:01

0

Korisnici nisu krili nezadovoljstvo proizvodima

Snaju Teodore Džehverović optužili za prevaru: Kineske stvari preprodaje kao svoju kozmetičku liniju za mnogo veće pare?! (VIDEO)
Teodora i Adriana Džehverović - Copyright Printscreen/Insagram/adrianakadar

Influenserka Adriana Džehverović, široj javnosti je poznatija kao snaja pevačice Teodore Džehverović, a u medijskoj žiži našla se kada se saznalo da je maloletna uplovila u vezu sa Teodorinim bratom Savom Džehverovićem, svojim tadašnjim profesorom.

Sava i Adriana su sačuvali svoju ljubav uprkos raznim glasinama i komentarima javnosti, a osim što čeka prvo dete, pevačicina snaja je nedavno pokrenula i svoju liniju kozmetike.

Poznato je da Adriana i Sava već imaju svoju liniju garderobe koju prodaju, a sada su odlučili da prošire biznis. Međutim, pojedini korisnici njihovih proizvoda svoje nezadovoljstvo iskazali su na TikToku, a Adriana je od strane jedne tiktokerke optužena da proizvode koje prodaje kao svoje, naručuje, pakuje u svoje kutije i preprodaje za mnogo veće pare.

ATA Images/Antonio Ahel
Adriana Kadar i Sava Džehverović

Tiktokerka se konkretno požalila na bjuti blendere za šminkanje, a snimak je vrlo brzo odjeknuo i postao viralan.

- Ovo pakovanje je verovatno oštećeno u brzoj pošti, nema veze. Sada ćete da vidite kako je kad je jedan suv, jedan mokar. Katastrofa je što su mi stigli ovako oštećeni. Svaki je oštećen. Mislim da su sa AliEkspresa... Sačekaćemo paket, pa ćemo da uporedimo - požalila se TikTok korisnica, a video u celosti možete pogledati u nastavku teksta.

 

@nonaaaaaaaaaaaaaaaa helouu, napokon su mi stigli blenderi i ovo su moji utisci. trenutno sam ubedjena da su sa alija. šta vi mislite? #fypシ゚viral #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fypシ ♬ Mad Love - Sped-Up Version - Mabel & Speed Radio

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike