Nući i Vojaž usijali atmosferu na punoletstvu Helene Ocokoljić: Ceca i Lidija u transu, a evo zašto Anastasija nije došla! (FOTO/VIDEO)

10.04.2023

09:50

0

I Aleksandra Mladenović se latila mikrofona

Nući i Vojaž usijali atmosferu na punoletstvu Helene Ocokoljić: Ceca i Lidija u transu, a evo zašto Anastasija nije došla! (FOTO/VIDEO)
Vojaž, Helena Ocokoljić, Ceca Ražnatović, Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović - Copyright 24sedam/ATAImages/Antonio Ahel/Blic TV

Sinoć je u jednom prestoničkom restoranu sestričina Cece Ražnatović, Helena Ocokoljićproslavila osamnaesti rođendan, a da slavlje bude na zavidnom nivou, sve od sebe tokom organizacije su dale majka Lidija Ocokoljić i tetka Ceca.

Zvanice su pristizale već oko 20 časova, a slavilo se do jutra. Pored najbližih članova porodice, proslavu su uveličali i brojni prijatelji sa estrade, među kojima su Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović koje su se latile mikrofona i atmosferu dovele do usijanja, a kao specijalni gosti na rođendanu su se pojavili mladi treperi, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući.

Ceca je pri dolasku na slavlje u razgovoru sa medijima otkrila da je pripremila posebno iznenađenje za Helenu, a samo nekoliko sati kasnije bilo je jasno da se radi o mladim treperima, koji su atmosferu doveli do usijanja među srednjoškolcima, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Ni ponosna tetka Ceca nije zaostajala, pa je uz prve taktove Vojaževih i Nućijevih pesama ustala i digla atmosferu, nakon čega se i fotografisala sa mladim treperima, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Hitovi su se ređali, a Vanja Mijatović, koja je bila zadužena za muziku, mogla je da predahne i uživa u proslavi, jer su se zvanice izređale na mikrofonu, što se posebno dopalo Heleni i Lidiji koje nisu skidale osmeh s lica.

Svi su primetili odsustvo Anastasije Ražnatović, a Ceca je otkrila da njena naslednica nije u mogućnosti da prisustvuje proslavi, jer je trenutno u Španiji kod dečka Nemanje Gudelja. Naime, Anastasija ne sme da napusti državu jer je procedura oko papira u toku, međutim, poklon od nje nije izostao.

Anastasija se uključila putem video snimka na proslavu, a ujedno je učestvovala u stvaranju videa o Heleninom odrastanju, koji je emitovan na proslavi.

- Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ovo bude za tebe noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo, ti je pripremila malo iznenađenje, retrospektivu života do sada i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi - rekla je Anastasija u svojoj poruci.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike