Rada Manojlović iskreno o Milanu Stankoviću i odlasku u monahe: Pitam se je l' to isti čovek...

14.04.2023

14:19

0

Pevačica otkriva da će se Stanković vratiti na scenu

Rada Manojlović iskreno o Milanu Stankoviću i odlasku u monahe: Pitam se je l' to isti čovek...
Rada Manojlović i Milan Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rada Manojlović poslednjih meseci napravila je velike promene u svojoj karijere, a dok priprema nove pesme, pevačica i mnogo nastupa. Umesto dugogodišnjeg menadžera Saše Đurića, njenu karijeru sada vodi sestra Maja Manojlović.

Pevačica je sad progovorila o prekidu saradnje sa Sašom Đurićem.

- Svaki odnos, pa i poslovni koji traje 15 godina, gde smo pojeli i kilo soli i naputovali se, bilo je teško doneti tu odluku. Nije bilo sredine, nego potpuna blokada i izbrisana je ta epizoda iz života. Tražila sam pomoć psihijatra, primetila sam da koliko god se trudim da sam jaka i da mi nije stalo, odrazilo mi se na nesanicu. Ja sad pričam o tome, ali mozak noću radi 200 na sat. Shvatila sam da me je pogodilo, iako sam mislila da nije. Sad sam mnogo bolje, priznajem da sam padala u panične napade, nikad mi se tako nešto nije desilo - priznaje Rada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović i Saša Đurić

Rada ističe da saradnja sa sestom Majom i novim članovima ekipe funkcioniše dobro, jer je dugi niz godina na estradi i vlasnici klubova je dobro poznaju, zbog čega nema nikakvih problema.

- Imamo svog čoveka koji nam je vozač, ali i "gorila" (smeh), kao i klavijaturistu. Uvek su njih dvojica s nama i to deluje ozbiljnije, ali znaju me sve te gazde klubova, dugo sam na estradi. I znaju da nema mesta za nepristojne ponude. Šta će mi neko drugi, ne trebaju mi veliki procenti. Kad su u pitanju veliki koncerti, to je drugo. A za nastupe u diskotekama me ljudi sami zovu - iskrena je Rada.

Snima album

Nakon četiri godine diskografske pauze, Rada uveliko radi na novim pesmama, a ovih dana ulazi u studio kako bi snimila novi album. A među brojnim pesmama, na njemu će se naši i numera za koju je tekst pisala pokojna Marina Tucaković.

- Ona je jako verovala u tu pesmu i stalno je pitala kad ću da je snimim. Pesma je baš Marina, samo njoj to može da padne na pamet. Pričam o njoj kao da je tu, i zaista mislim da jeste, toliko toga je uradila za estradu - kaže Rada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Manojlović

Planira veliki koncert

- Svaki dan sam zahvalna bogu na svemu i to mi ne znači nešto specijalno, ali priznajem da bih koncertom zaokružila priču. Mislim da imam i sad pesme za to, ali verujem da će mi s novim albumom dogoditi veliki koncert.

Milan Stanković se vraća na scenu

O njenoj vezi sa Milanom Stankovićem svojevremeno su brujali svi, a pevačica i on su nakon svega ostali prijatelji. 

Milan je promenio život iz korena, a neprestano se spekuliše o njegovom crkvenom životu. Rada se sada osvrnula i na tu temu, pa prokomentarisala navode da će Stanković da se zamonaši.

- Nije na meni da pričam detalje, ali možda bih mogla da kažem da nije to tako kako mediji predstavljaju. Ali on je našao neki mir i nikad ga nisam videla takvog. On je bio veliki nervčik, a sad mi dođe da mu se ispovedim, toliko me smiruje. Pitam se je l' to MIlan Stanković koga znam od 2007. kad smo bili deca. Ma, vratiće se na scenu, mora zbog mene - otkriva Rada.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Stanković

Veza sa Harisom

O njenom odnosu sa Harisom Berkovićem postoje razne teorije, a pevačica je i ovog puta ostala zagonetna na pitanje o njihovoj ljubavi.

- Jao, ne mogu sad o tome, duga je to priča, ne bih je da načinjemo. Ne bih znala odakle da počnem - rekla je Rada za Kurir.

Printscreen Instagram/radamanojlovic
Rada Manojlović i Haris Berković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike