Milan Stanković uhvaćen sa monasima u manastiru Nevesinje: Pevač promenio život iz korena! (FOTO)

19.03.2023

20:03

1

Interesuje se za ozbiljne teme

Milan Stanković uhvaćen sa monasima u manastiru Nevesinje: Pevač promenio život iz korena! (FOTO)
Milan Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Javnost je bila iznenađena kada je pevač Milan Stanković doneo odluku da se povuče iz javnog života i scenu zameni crkvom.

Stankovićev novi način života neprestano intrigira javnost, a spekulisalo se da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

I dok mediji neprestano izveštavaju o Milanovoj promeni imidža, transformaciji i novim životnim načelima, Stanković ne mari za komentare javnosti i vodi miran život. Milan se interesuje za ozbiljne teme, a sada je viđen na predavanju u manastiru u Nevesinji, gde su pored njega prisustvovali i brojni vernici i sveštena lica.

Milan je sedeo u prvom redu, odeven u crno od glave do pete, sa dugom kosom i bradom, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Kako domaći mediji prenose, Milan često obilazi ovaj manastir i pomaže sveštenicima, a na ovo predavenje došao je u pratnji oca Rafaila Boljevića, koji je održao predavanje na temu "Krst - Znak pobede".

- Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u "Kino" sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti - stoji u opisu objave na Fejsbuk stranici "Centar za kulturu "Nebojša Glogovac" Nevesinje".

Inače, Milan je na svom Instagramu u popodnevnim časovima objavio snimak prizora iz manastira Nevesinje.

Milan Stanković se poslednji put u javnosti pojavio pre nekoliko godina, kada je imao potpuno drugačiji imidž. Pevač se okrenuo veri i Bogu, nakon čega je potpuno promenio navike i način života, što pokazuje i ovo interesovanje za predavanje u manastiru Nevesinje kom je prisustvovao.

ATAImages / Milan Maričić
Milan Stanković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike