Rada Manojlović besna: Zlostavljate Milana Stankovića zbog različitosti, pokazaću vam koliko ste trule mušmule!

16.03.2023

21:55

0

Pevačica i dalje ne odustaje od ratovanja sa hejterima

Rada Manojlović besna: Zlostavljate Milana Stankovića zbog različitosti, pokazaću vam koliko ste trule mušmule!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Rada Manojlović vrlo otvoreno na društvenim mrežama iznosi svoje stavove o svim aktuelnostima današnjice, zbog čega se neretko nalazi na meti oštrih komentara korisnika Tvitera. 

Uprkos svemu, ona i dalje ne odustaje, a u najnovijem izlaganju na Tviteru, spomenula je bivšeg dečka i kolegu Milana Stankovića.

 

 

- Izvući ću vam ja na površinu sav taj vaš lažni „body positivity", koji važi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaže nešto što vas vređa; tada „nećemo da bodišejmujemo, prihvatimo različitosti, mir, tolerancija" i tako dalje; ali zato kad sam ja u pitanju onda može kofa g*vana po glavi; od kose, nosa, zuba, stajlinga, celulita, nogu, krivih, ovakvih, onakvih, porekla i svega ostalog. E pa, neće da može - napisala je ona u jednom tvitu, pa u sledećem nastavila:

- Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o „toleranciji" i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas.

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

 

Podsetimo, Rada je često zbog svojih minijaturnih odevnih kominacija, često bila na meti kritika kako publike, tako i modnih dizajnera, a ona je bez dlake na jeziku iznela mišljenje o stajlingu transrodne glumice i manekenke Hanter Šafer koja se na na žurki održanoj nakon dodele Oskara, pojavila u ekscentričnoj kreaciji, noseći samo belo pero nalepljeno na tanki „kanap". 

Njena izjava nije prošla neopaženo, te je bog iznetog stava, dobila titulu homofoba, zbog čega je pevačica planula

Saša Popović je nedavno otkrio i da je Rada Manojlović iskeširala 50.000 evra kako bi pomogla Milanu Stankoviću kada je poželeo da raskine ugovor sa Grandom. 

- Jedno prepodne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: "Direktore, ja neću više da budem u 'Grandu', hoću da raskinem ugovor." Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to - priča Saša za Kurir i otkriva da je sve platila zapravo Rada Manojlović:

- Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: Direktore, ja neću da budem zbog toga i toga.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike