"Rada je trenutno na lečenju!" Maja Manojlović otkrila detalje sestrinog zdravstvenog stanja: Morala da otkaže nastupe!

23.03.2023

10:38

0

Zabrinula javnost

"Rada je trenutno na lečenju!" Maja Manojlović otkrila detalje sestrinog zdravstvenog stanja: Morala da otkaže nastupe!
Rada i Maja Monojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je odjeknula vest da se pevačici Radi Manojlović pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je morala da otkaže pojedine nastupe.

Sada se oglasila njena sestra Marija Maja Manojlović, koja odnedavno vodi Radinu karijeru, nakon raskida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom koji ju je navodno potkradao.

Maja se obratila javnost i otkrila u kakvom je Rada stanju nakon što su njeni pratioci videli da prima infuziju. Manojlovićeva je otkrila zbog kojih zdravstvenih komplikacija je pevačica bila prinuđena da odmori od posla

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Manojlović

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, čak je i sa povređenim kolenima u zavojima nastupala. Zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga može da savlada. Hvala svima na brizi, puno joj znači - rekla je Maja.

Podsetimo, Rada je pre četiri dana objavila uznemirujući stori na Instagramu, nakon čega su krenule spekulacije o njenom zdravlju.

- Pre nastupa u Klagenfurtu nisam mogla da govorim od bolova - napisala je ona uz svoju objavu, što je zabrinula javnost.

Instagram screenshot / radamanojlovic
Rada Manojlović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike