"Za veče zaradim 1.000 evra!" Sanja Pešić je 90-ih harala splavovima i tri puta se udavala: U životnoj ispovesti priznala od čega živi!

06.04.2023

23:00

0

Zvali su je "bakšiš terijer"

"Za veče zaradim 1.000 evra!" Sanja Pešić je 90-ih harala splavovima i tri puta se udavala: U životnoj ispovesti priznala od čega živi!
Sanja Pešić - Copyright Printscreen/Blic TV

Glumicu i pevačicu Sanju Pešić koja je devedesetih harala prestoničkim klubovima i splavovima, publika je gotovo zaboravila, jer je godinama u medijskoj ilegali.

Sanja je sada gostujući u jednoj emisiji u velikoj životnoj ispovesti otkrila brojne detalje iz života i karijere, pa priznala da se udavala čak tri puta, a danas živi sa trinaest pasa i tri mačke.

Pored dva propala braka, treći joj je uspešan i smatra da će ta ljubav trajati "zauvek". Njeno srce ukrao je jedan veterinar, a ljubav prema životinjama bila je presudna za njihov odnos.

- Imam 13 pasa i tri mačke. Njih deset su mi u kući u 50 kvadrata. Svi su ošišani, nose trenerke, spavamo svi zajedno. Imamo veliku kuću u centru grada i muž ima svoj deo kuće, a ja svoj i funkcionišemo savršeno. Tri sata mi odlazi na njih. Mora sve da bude uredno i čisto, četrdeset šapica mora da se obriše kada se vraćamo iz šetnje. U svemu mi mnogo pomaže ćerka - kaže Sanja Pešić.

Instagram printscreen/sanjapesic_official
Sanja Pešić

Živi od pevanja

Sanja je šokolonava glumica, a studije je završila u Novom Sadu, međutim, tom profesijom se nije dugo bavila. I dok su mnogi mislili da će je gledati na pozorišnim daskama, Sanja je postala pevačica.

Po klubovima i splavovima je nastupala u najteže vreme u Beogradu, koje se i dana danas prepičava kao burno.

- To je bio moj glavni izvor prihoda. Kao glumac ideš po audicijama, negde te uzmu, negde ne... Ovde je izvesno, odeš, pevaš, uzmeš novac, dođe i bakšiš. Pevala sam i žestokim momcima - kaže Sanja Pešić.

Printscreen/Blic TV
Sanja Pešić

Vadili su puštolje na njenim nastupima

Pevačica ne krije da je devedesetih doživela razne neprijatnosti na nastupima, ali je, priznaje, umelo da bude gore po "fensi" veseljima.

- Splavovi devedesetih je začetak ovih splavova sada. Sitnim koracima... Vadio je neki lik pištolj, ali nas to nije uzbuđivalo mnog. U Domu garde desi se da otac od mlade našoj koleginici polomi nos, jer ona nije htela da peva neku pesmu. Mnogo se gorih stvari dešavalo na finijim mestima, nego na splavovoma - priseća se Sanja.

Zvali su je "Bakšiš terijer"

Na nastupima nikada nije odbila bakšiš, zbog čega je dobila interesantan nadimak.

- Obično se dešava da bakšiš daju oni koji nemaju. Nama se dešavalo da na "Simply the best" lik dođe i da 100 evra. Došao je lik i pitao me da li može od Cece "Dragane moj". Ja rekoh, kakav Dragane moj, vidiš šta ja pevam... On izvadi 500 evra, ja sam je u toku te večeri naučila - kaže Sanja u emisiji "Biseri".

Dogovori nastup za 100 evra, a vrati se kući sa 1.000

- Dešavalo se da dođem kući sa nekom gažom, koja mi je recimo tada bila 100 evra, ja se kući vratim sa 1.000 evra i da rešim sve svoje probleme koje sam imala. Dešavalo mi se da pevam ceo dan svadbu, pa uveče u klubu... I tako u krug... Pevanje i muzika izgledaju lepo ovako, ali to je krvav posao - priča Sanja.

Udavala se tri puta

Sa poslednjim suprugom je pronašla sebe, a spojila ih je ljubav prema životinjama.

- Meni je bilo normalno da se udam. Svaka ljubav je bila drugačija. Treći suprug je za ceo život. Osećam da će ovo biti do kraja života... Ja sam svaki moj brak pokušavala da sačuvam. Sa trećim suprugom spojila me je ljubav prema životinjama. Moj sadašnji muž mi je dao dijagnozu - kaže da sam volela verovatno da imam mnogo dece, pa zato imam mnogo pasa - kaže Sanja.

Instagram printscreen/sanjapesic_official
Sanja Pešić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike