Goga Sekulić prošla kroz pakao zbog tuđe eksplicitne fotografije: Pevačica debelo naplatila stres!

08.01.2023

07:45

0

Jedan magazin napravio je grešku koja ga je skupo koštala

Goga Sekulić prošla kroz pakao zbog tuđe eksplicitne fotografije: Pevačica debelo naplatila stres!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goga Sekulić se sada davne 2004. godine našla u velikom problemu, kada se neplanirano pridružila listi lepotica koje su krasile naslovnice "Plejboja". Pod natpisom "Gola i opasna... Goga Sekulić bolja od Cece", što možete videti i OVDE, naime, nije bila ona.

Na društvenim mrežama se o ovom skandalu i dan-danas priča, posebno na Tviteru. Jedan tviteraš prisetio se nedavno baš te situacije, pa nasmejao javnost.

Printscreen/Twitter
Tviteraš

Šokirana omaškom, međutim, Goga je onda odmah demantovala sve, a potom i podnela tužbu protiv magazina.

- Došlo je do nesporazuma, do skandala neviđenog! Kada sam jednog jutra ugledala reklamu magazina "Plejboj'' i moje ime koje je zloupotrebljeno, jasno mi je bilo da je neka druga devojka u pitanju. Bila sam šokirana! Ne pratim taj list, nikad se nisam interesovala. Bilo me je sramota. Po ulici se prodaje magazin, reklama na televiziji "Goga Sekulić gola i opasna - bolja od Cece!". Tako da je to za mene i moju porodicu opšti haos. Odmah sam tužila ''Plejboj'' - ispričala je Sekulićeva u emisiji "Sitimanija" pomenute godine, na ružičastoj televiziji.

Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

Nakon što je podnela tužbu, tek je prolazila kroz drame. 

Išla je na razna veštačenja kako bi dokazala da žena sa naslovnoe strane nije ona, već osoba koja je u tom periodu tek "izuzetno ličila na nju"... Na kraju, pevačica je dobila spor, a magazin je, prema tadašnjim navodima, baš tada i izgubio licencu. Kazna je, navodilo se dalje, iznosila milion dinara.

Suđenje je, inače, trajalo devet meseci, a na sudu je dokazano kako objavljene fotografije ne prikazuju Gogu, čime su povređeni ugled i čast pevačice.

- Niko do sad nije dobio ovoliku odštetu u istoriji sudstva! Ja samo mogu zahvaliti Bogu što je pravda napokon pobedila. Odbranila sam svoju čast, ali ni ovaj milion ne može mi nadoknatiti izgubljeno. Otišao mi je glas, otišla mi je čast, otišli su mi živci, a i da sam dvadeset puta više novca dobila, ne bih mogla nadoknaditi sve troškove i štetu koju su mi ti ljudi navukli na vrat - rekla je bila ona tada, prenosili su domaći mediji. 

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike