"Lažu!" Izvorinka Milošević nije štedela koleginice, a naročito Daru Bubamaru: To je maligno!

27.03.2023

11:03

0

Govoreći o bakšišu, poručila je jednoj pevačici da laže

"Lažu!" Izvorinka Milošević nije štedela koleginice, a naročito Daru Bubamaru: To je maligno!
Dara Bubamara i Izvorinka Milošević - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević progovorila je o najaktuelnijim temama na estradi, ali i njenom zavičaju, Kučevu, gde publika najradije sluša. Tako je imala što šta da kaže o svojim kolegama zbog bakšiša, a posebno se osvrnula na Daru Bubamaru o kojoj je pričala bez dlake na jeziku zbog pesme koju je snimala - "Koka roka".

- Trajem kao kornjača s Galapagosa, a zašto je to tako, je pravo pitanje. To je zato što pevam pesme nacionalnih manjina. Te pesme pevaju mnogi na mikroplanu, ali ja ih izvodim na makroplan i taj moj specifikum me je održao. Žanr koji ja pevam je ograničavajući, ja sam poznata kod mojih Vlaha i za njih sam zvezdetina - ispričala je pevačica, priznajući da je njena muzika specifična ali da ipak nema ograničenja u zaradi. 

- Vlasi su kavaljeri i ja mogu da zaradim, nisu to enormne pare. Nije poenta samo u parama, ja nekada pevam i džabe. Pevam kako kad... Čula sam da je jedna žena rekla da je za veče uzela 40.000 evra honorara. To nije istina jer sam na ovim daskama 100.000 godina.

Najviše možeš da zaradiš 5.000 - 6.000 evra bakšiša za veče, ali to se deli s kolegama. Lažu o tim bakšišima da sebi podignu cenu - ističe Izvorinka, a zatim rekla da je Dara Bubamara pevačica sa dobrim glasovnim sposobnostima, ali da se šokirala kada je čula numeru "Koka roka" koju je nedavno snimila.

Printscreen „Sceniranje"
Izvorinka Milošević

 

- Pa i ja sam pevala „Cicamacu“, ali to je dečja pesma benignog karaktera, dok je „Koka roka“ malignog karaktera. Ne pričam o Dari, već o pesmi. Moju pesmu su pevala deca u vrtiću, a „Koka roka“ se neće pevati u vrtiću.

Dara je sve rekla o sebi i uradila na sebi, šokirala je javnost i verovatno je podlegla sugestijama da snimi ovu pesmu kako bi napravila bum. Ponavljam, Bubamara je odličan vokal, ima prelepe pesme i ja pevam „Košavu sa Dunava“, ali mislim da mi niko neće prići i tražiti da pevam "Koka roka" - zaključila je Miloševićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike