Danijela Vranić prekinula medijsku tišinu i otkrila da li je muškarac razlog njenog nestanka: Vraćam se na scenu, ali bez Lukasa!

25.03.2023

08:45

0

Pevačica se tokom razgovora za 24sedam dotakla i spekulacija koje kruže o njoj

Danijela Vranić prekinula medijsku tišinu i otkrila da li je muškarac razlog njenog nestanka: Vraćam se na scenu, ali bez Lukasa!
Danijela Vranić, Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danijelu Vranić svi pamtimo kao „kraljicu splavova" koja je plenila izgledom i raskošnim glasom gde god bi se pojavila. Bila je na vrhuncu muzičke karijere, a onda je samo nestala. O njenoj medijskoj ilegali postoje razne teorije. Dok jedni spekulišu da se iz javnosti povukla zbog ljubavi i novog izabranika kom smeta njena popularnost, drugi tvrde da je došlo do prezasićenja, te da joj je jednostavno samo bio potreban odmor od estrade.

Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da se Danijela na velika vrata vraća na scenu. Naime, dugogodišnji menadžer i producent Ace Lukasa, Saša Mirković, na svom Instagram nalogu najavio je Danijelin „povratak" i otkrio da će nekadašnja „kraljica splavova" biti gost na predstojećoj Lukasovoj turneji. Tim povodom, 24sedam stupio je u kontakt sa pevačicom, koja je objasnila šta je posredi. 

ATA Images/G.G.
Danijela Vranić

- Gost na koncertima Ace Lukasa u organizaciji moje malenkosti - naveo je bio Saša Mirković misteriozno, ne dajući javnosti više ništa do znanja. 

Danijela, koja se inače godinama nije oglašavala za medije, ovom je prilikom za 24sedam otkrila o čemu se u stvari radi. 

- To nije istina. Povratka na scenu će biti, ali bez Ace Lukasa. Neću biti gost na njegovim koncertima - bila je jasna ona. 

Akonto ove priče, takođe, kontaktirali smo i Sašu koji nam je objasnio da on nije u kontaktu sa pevačicom, te da je sve bio deo dogovora pevačkog dvojca.

- Nemam pojma sad... Nisam se čuo sa njom. To je njen i Acin dogovor, ja nisam u kontaktu sa njom - izjavio je Mirković, koji je nedavno najavio saradnju „Hajp" produkcije sa Jelenom Karleušom, dok je Lukas bio nedostupan za komentar

ATA Images/G.G.
Danijela Vranić

Pevačica se potom kratko osvrnula i na spekulacije da se iz javnog sveta povukla zbog ljubavi, međutim, nije želela da detaljiše na datu temu, pa je ostala misteriozna kao po običaju.

- Nije tačno da sam se iz javnosti povukla zbog ljubavi - poručila je kratko, a onda i završila razgovor.

O njenom odnosu sa Lukasom se, inače, mnogo spekulisalo, a osim što su otpevali duetsku hit pesmu Niko kao ti", Aca i Danijela su bili u ljubavnoj romansi koja se završila skandalozno.

Oni su stupili su u tajnu ljubavnu vezu 2008. godine i ko zna šta bi s njima danas bilo da se toj ljubavi na putu nije našla Sonjas kojom je pevač nedugo zatim počeo da se zabavlja, da bi se i venčali dve godine kasnije.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
Aca Lukas i Sonja Vuskanović

O burnom završetku Lukasove i Danijeline veze postoje dve verzije.

On je jednom prilikom ispričao da mu je pevačica u taksiju u Budvi napravila ljubomornu scenu zbog Sonje i vratila ogrlicu od 18.000 evra, koju je on bacio kroz prozor. S druge strane, spekuliše se da je Lukas čak i zaprosio Danijelu, ali da je ona tokom raskida verenički prsten bacila kroz prozor.

Inače, pevačicu je i spomenuo u svojoj autobiografiji, što je mnoge iznenadilo.

- Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je bio u knjizi „Ovo sam ja" i navodno otkrio da je Vuksanovićka razlog njihovog raskida.

ATA Images/G.G.
Danijela Vranić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike