Suzana Mančić otkrila detalje iz braka sa Grkom Simeonom Ocomokosom: Sreća što ne živimo zajedno!

06.04.2023

18:39

1

Voditeljka priznala čime ju je osvojio, pa navela niz prednosti ljubavi na daljinu

Suzana Mančić otkrila detalje iz braka sa Grkom Simeonom Ocomokosom: Sreća što ne živimo zajedno!
Suzana Mančić i Simeon Ocomokos - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić pre 23 godine uplovila je u ljubavnu romansu sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je i dan danas u srećnom braku koji održavaju na relaciji Beograd - Atina.

Simeon i Suzana ne žive zajedno, a voditeljka sada priznaje da joj to nimalo ne smeta, šta više, prija joj, te uživa u vezi na daljinu.

Loto devojka sada otkriva da je Ocomokos previše zauzet i da ne slušaju istu muziku, što je istakla kao valjan razlog za ljubav preko žice.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Suzana Mančić

- Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku. Veoma je zauzet, i nema vremena da sluša bilo šta, kada hoće da se opusti, voli da sluša klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo - rekla je Suzana.

Mančićeva je otkrila i čime ju je bogati Grk osvojio, pa navela prednosti razdvojenog života.

- Kavaljer je, ima šarma, osvojio me je drugačiji pristup, od onog koji imaju naši muškarci. I dalje zna da mi udeli komplimente, kao i ja njemu. Ti momenti kada smo zajedno, fini smo jedno prema drugom, to su prednosti razdvojenog života - istakla je voditeljka.

Simeon posebno uživa u Suzaninoj energiji i osmehu, a kako kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

- On meni kaže da se uvek smejem, i da mu je divno pored mene. Verovatno ga je osmeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava pre 23 godine, što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i napravila sam dobar izbor - rekla je voditeljka.

Profimedia
Simeon Ocomokos

Voditeljka je ovom prilikom otkrila i kako započinje svaki svoj dan već godinama.

- Slušam radio na kome nema mnogo priče i moja plejlista je period osamdesetih godina, najviše volim da slušam muziku uz koju sam odrasla. Ustanem, pustim radio, ćerke kada se probude ga utišaju i tako ceo dan mi uz muziku - rekla je Suzana.

Beograđani imaju čestu prilikun da je u centru sretnu dok šeta svog psa Nou, a Suzana ističe da je upravo ljubimac zadužan za to što izlazi iz svog stana.

- Noa me izvuče napolje i kada mi se ne šeta, sa njim idem na moje imanje u Moštanici gde on po ceo dan trči. Za svoje godine izgleda jako dobro, kao i ja, isti smo – našašlila se voditeljka za kraj.

Voditeljka naredne godine proslavlja pedesetogodišnjicu karijere i planira da je obeleži velikom žurkom.

- Sve ide kako želim, ono što ne ide, ne mogu da promenim, pa se ne sekiram. Sledeće godine će biti 50 godina moje karijere, planiram kako ću to da obeležim... Imam raznih ideja, nadam se da će biti lepo i dostojno tih godina. Nisam bila pevač sa hitovima da me je pesma održala, vodila me je znatiželja, vođenje lotoa, da učestvujem u komercijalnim komedijama, proputovala sam ceo svet - zaključila je Suzana.

ATAImages/Milan Maričić
Suzana Mančić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike