Bivša zvezda „Granda" o kaverima i narodnjacima: Svi sve znaju, samo se foliraju!

06.04.2023

23:40

0

Pevačica objašnjava i zašto smatra da se sve više mladih izvođača okreće preradama već velikih pesama

Bivša zvezda „Granda" o kaverima i narodnjacima: Svi sve znaju, samo se foliraju!
Marina Stankić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marina Stankić, nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda", obradila je dosta pesama u poslednje vreme, a neke su se tako, u njenom izvođenju, vratile na velika vrata. Gostujući u emisiji „Pesmom za dušu" objasnila je kako nema velikih ponuda na tržistu kada su nove pesme u pitanju, pa da zato sada najčešće mladi pevači i snimaju obrade.

- Mi koji smo uradili sada te neke kavere smo ljudi koji se trude da vrate pravu narodnu muziku na mesto koje zaslužuje. Da me neko sada ne shvati pogrešno, odavno je sve otpevano, bukvalno svaka tema, svaki ritam. Ja bih volela da se vrati to neko staro vreme i da počnemo da snimamo dobre pesme – ispričala je, pa dodala kako sceni nedostaju prave narodne pesme koje će dugo trajati.

Zatim, u pomenutoj je emisiji i dodala kako bi volela da ima neke koje će se pevati za dvadeset, ali i više godina.

- Mislim da autori treba da se baziraju na pesme koje će ostati, kao što su neke naše prave narodne pesme. Sada je aktuleno, na neki način, to nametanje trendova, ali to ne treba da se dešava po svaku cenu. Glupo je da neko od nas forsira nešto što mu ne odgovara. Mi pevamo ono što nam leži i što smatramo da nam leži, tako smo se i profilisali – kazala je ona.

Najčešće, inače, nastupa na privatnim veseljima, koja ne mogu da prođu bez baš takvih nekih numera.

- Neverovatno je da svi znaju te narodnjake posle par sati, a foliraju se da ne znaju i da ne slušaju sve to – zaključila je Marina tokom pomenutog gostovanja, prenosi „Grand onlajn".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike