Barbara Bobak zbog snimanja kavera imala problem sa koleginicom: To njoj ide na savest, ja sam lepo vaspitana

20.12.2022

17:49

0

Pevačica je otkrila da je jedna koleginica zahtevala od nje da skine kaver sa Jutjub platforme

Barbara Bobak zbog snimanja kavera imala problem sa koleginicom: To njoj ide na savest, ja sam lepo vaspitana
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Barbara Bobak je muzičku karijeru takoreći započela snimanjem kavera starih pesama koji u njenom izvođenju broje milione pregleda na jutjub platformi.

Ona je kao i neke njene kolege vratila u život neke stare pesme, a zbog ovoga je kako kaže imala problem sa pojedinim starijim koleginicama zbog pesama koje je obradila.

ATAImages/ M.M.
Barbara Bobak

- Imala sam problem sa Sanjom Maletić zbog pesme „Evo sviće zora“. Mislim nisam ja lično imala probelm sa njom, nismo nas dve komunicirale. Zvala je na sve strane da se skine pesma i eto skinuta je - rekla je pevačica.

Bobakova je istakla da nema nameru da ulazi u raspravu sa kolegama zbog obrade pesama, i ukoliko joj bilo ko traži da povuče numeru, ona to i uradi, ali smatra, da su takvi potezi nepotrebni. 

Privatna arhiva/Barbara Bobak
Barbara Bobak

- Neću ja da se svađam oko toga, to je njeno pravo da traži da se skine pesma. Ima pravo i da je pogodi to ako je neko rekao da je moje izvođenje bolje od njenog. To je njena stvar i to njoj ide na savest. Ja sam vaspitana lepo i sigurna u sebe, meni bi bila čast da za 20 godina neki kolega uzme i otpeva neku moju pesmu. Ja bih to prva podelila jer je to znak da mlađe generacije vole i slušaju moje pesme - rekla je Barbara za Novu S.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike