Oči su joj pune tuge! Trudna Dada Mešaljić koju je prevario suprug objavila pesmu: Za moju situaciju je adekvatna

16.05.2022

12:22

0

Pratioci su joj ostavili komentare ispod videa, ukazujući joj na to da se vidi da je tužna

Oči su joj pune tuge! Trudna Dada Mešaljić koju je prevario suprug objavila pesmu: Za moju situaciju je adekvatna
dada mesaljic (3) - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Dada Mešaljić, učesnica "Zvezda Granda" koja je odustala od takmičenja zbog trudnoće, sada  prolazi kroz stresan period zbog rastanka od supruga Jasmina Mumića, ali je objavila novi kaver.

Kako je rekla, smatra da je ovo verovatno i pravi trenutak u njenom životu za numeru koja upravo i govori o situaciju kroz koju prolazi.

Ispod videa ona se obratila pratiocima koji su joj uputili reči podrške, odnosno saosećanja, jer  je numera "Ne mogu te voljet" Selme Bajrami koju je otpevala sa puno emocija izazvala empatiju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dadamesaljic

 

 - Činjenica je da sam ovu pesmu izabrala da otpevam kad je u mom životu bilo sve na svom mestu (ili sam ja bar tako mislila), ali sudbina je učinila da je otpevam tek sad kad je za moju situaciju adekvatna - poručila je Dada u opisu novog kavera.

- "Ženo, glavu gore, sve će to doći na svoje", "Sva podrška ide ovoj divnoj ženi, oči su joj pune tuge", "Neka ti Bog podari snagu, ti si žena zmaj", "Koliko se oseti da je povređena i tužna", "Pravi muškarac nikad ne bi povredio ženu, a tebi treba takav a ne onaj koji trči za svakom drugom suknjom" - samo su neki od komentara podrške. 

Instagram screenshot / dadamesaljic
Dada Mešaljić sa suprugom

Podsetimo, takmičarka se povukla sa scene "Zvezde Granda" kada joj je u privatnom životu krenulo dobro. Ona je saznala da je trudna, zatim se udala za svog tadašnjeg dečka, a onda je usledio hladan tuš. Pevačica je, kako su mediji prenosili, saznala da je suprug vara te su se rastali. Ona je stavila tačku na brak iako očigledno pati, naročito što je beba na putu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike