Gde je nestala Jelena Broćić: Pred kamere bi se vratila pod jednim uslovom! (VIDEO)

09.06.2022

06:30

1

Pevačica ne krije koliko se obradovala pošto joj je uručena nagrada za životno delo

Gde je nestala Jelena Broćić: Pred kamere bi se vratila pod jednim uslovom! (VIDEO)
jelena_brocic_rts - Copyright Prtintscreen RTS / Sabor narodne muzike Srbije 2022

Jelena Broćić je jedno od najpoznatijih imena domaće estrade, iako nikada nije volela mnogo da se eksponira. Dok se neke njene koleginice maltene utrkuju kada je reč o gostovanjima, novim pesmama, spotovima, pa i objavama na društvenim mrežama, pevačica je već izvesno vreme gotovo u medijskoj ilegali. 

To se, međutim, nedavno promenilo - kada se u okviru 4. Sabora narodne muzike Srbije latila mikrofona i zapevala pesme „Bele rade", „Od života jače", kao i „Zvezda Danica", koje su joj inače donele veliku slavu. Pošto je još i dobila nagradu za životno delo, ispričala je za 24sedam zašto je ne viđamo češće, te pod kojim uslovom bi se vratila na scenu.   

- Ne volim da se pojavljujem na televiziji bez nekog posebnog razloga, pošto nisam dugo snimala. Sve nešto pripremam, u potrazi sam za pesmama, međutim, nikako da pronađem neku koja mi se dopada, odgovara mom senzibilitetu. Tako da, iz tog razloga se ne pojavljujem. Ali sada, kad imam ovako lep razlog, zašto da ne - izjavila je kroz osmeh Jelena za naš portal, koja dok ne pronađe odgovarajuću numeru svakako ostaje pri svome i živi podalje od znatiželjnih pogleda.

Tokom razgovora, pitali smo je kako misli da bi se snašla ukoliko bi sada počinjala

- Mislim da bih bila u tom nekom pravcu, narodna muzika, komponovana... Tako nešto, što ima smisla, da melodija bude lepa. Volim da slušam neke poznate pesme, da kažem, modernu muziku, međutim retko koja me gane. Mislim da je tekst u stvari osnovna vodilja i tu je najveći problem, ne mogu da nađem tekst - objasnila je ona, kojoj društvene mreže nisu strane, ali svakako na njima ne provodi mnogo vremena. 

- Koristim Instagram, ali sam retko i tamo. Morala bih 24 sata da budem prisutna, a ne volim to, nisam taj tip da se fotografišem non-stop i objavljujem. Možda ću sada, ovih dana, sa nagradom - istakla je. 

Upitana o tome da li postoji mlađa koleginica u kojoj je prepoznala neki delić sebe, odgovorila nam je:

- Trenutno, Marina Stankić. Mogu da kažem da mi se ona izuzetno sviđa i mislim da je jako dobra osoba, talentovana. Lepo peva. Mislim da će imati izuzetnu karijeru - naglasila je ona.

Jelena Broćić, 24sedam/M.G.
 

Nagrada za životno delo ju je veoma obradovala. 

- Vrlo sam srećna i ponosna zbog toga što sam dobila ovu izuzetno važnu nagradu za mene. Jer posle trideset i nešto godina, nadam se da sam je i zaslužila - prokomentarisala je Jelena, a kako je tekao razgovor sa njom pogledajte u videu koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike