Maja Marijana besna na mlađe kolege: Popljuvali su naš rad, bukvalno gaze po nama

22.01.2023

15:55

0

Za njih ima samo jedan savet - da karijeru grade na svojim, a ne na tuđim pesmama

Maja Marijana besna na mlađe kolege: Popljuvali su naš rad, bukvalno gaze po nama
Maja Marijana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Marijana kivna je na mlađe kolege koji već postojeće popularne hitove snimaju u svojoj režiji i daju im svoj pečat, tačnije, snimaju popularne kavere.

Prema njenom mišljenju na taj način se karijera ne gradi i ne dozvoljava da se njene pesme obrađuju. 

- Moje pesme su jako kvalitetne, te pesme su radili veliki majstori i jako je ružno što ih presnimavaju. Sad kada bih počela da nabrajam koji su to majstori radili pesme, to je zaista katasrofalno. To je kao da uzmete sliku vrhunskog slikara i dođe neki omladinac koji naslika to isto - kaze Maja Marijana. 

ATA Images/ M.M.
Maja Marijana

Pevačici ponajviše smeta to što kako kaže, omladina danas lako stiže do uspeha, za koji su ona, ali i njene starije kolege morale da se dobro pomuče.

- Mi smo svi uložili veliki trud i radi oko tih pesama. Znate i sami kako sve to ide, sada je lako jer vlada era interneta i informacija. Tada nije bilo toga i morao si da se potrudiš da nešto ispomovišeš. Baš skoro su me neki pitali da li mogu da presnime jednu pesmu, ja sam im rekla da ne mogu. Kada su me pitali zbog čega, rekla sam im da ni ja to ne radim i da ne želim mi kvarite moje delo.

24sedam/Mladen Mijatović
Maja Marijana

Za mlađe kolege ima samo jedan savet - da karijeru grade na svojim, a ne na tuđim pesmama. Istog mišljenja je i njena koleginica Sanja Maletić. 

- Ne razumem kako oni to tako rade i ne podržavam. To je nepoštovanje kolega i bukvalno su se popljuvali po našem radu. Ne može tako, mora da se ide stepenik po stepenik. Na početku je to išlo uživo, posle toga nisam imala niša protiv. Ali sada snimaju sve u studiju, pa urade celu produkciju i kažu moja nova pesma, bukvalno gaze po nama - zaključila je Maja za „Grand”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike