Milić Vukašinović zaradio milion evra, pa potrošio na raskalašan život: Ova pevačica mu je donela brdo novca

01.04.2023

22:25

0

Muzičar tvrdi da je draž u tome da se novac troši bez zadrške

Milić Vukašinović zaradio milion evra, pa potrošio na raskalašan život: Ova pevačica mu je donela brdo novca
Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Milić Vukašinović je roker koji tokom cele svoje karijere privlači pažnju, kako muzikom koju stvara, tako i ponašanjem, stilom oblačenja i tome slilno. 

Nije skrivao da je umeo da vodi bludan život, a sada je ispričao kako je uspeo u tome da, doslovce, "popije" milion evra.

ATAImages/Milan Maričić
Milić Vukašinović

- Postoje razne predrasude, ali nisu to samo o ličnosti nego o životu. Najveći problem je što ljudi ne znaju suštinu pojmova. Umem da brzo objasnim suštinu pojma, pa taj čovek više ni ne zastupa stav koji je imao, odnosno onaj koji je bio pun predrasuda. To mi je najdraže - pričao je Milić u emisiji "Realna priča", pa dodao:

ATAImages/ G.A.
Milić Vukašinović

- Za tri godine sam milion evra, neću da kažem bukvalno, ali sam ih propio. Toliko sam zaradio sa Hankom. Tri albuma sam joj uradio i dve pesme koje su revoluciju napravile i postavile našu modernu narodnu muziku. To su pesme "Volela sam, volela" i "Ja te volim", odnosno "Tražio si sve" što i Ceca peva. Te dve pesme je tri godine cela Jugoslavija slušala. Tu sam uzeo taj milion. Radio sam joj ploče, a prodato ih je dva miliona. Od ploče sam imao dve marke, a od kasete jednu. Najveća draž para je kad ih trošiš bez zadrške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike