Nema samo Milić Vukašinović problema s nekretninama! I drugi poznati su mučili muku kao podstanari: Živeli i jedni kod drugih!

17.10.2022

11:45

0

Doktor za rokenrol je mnoge iznenadio priznanjem da mu je „stan pojeo heroin"

Nema samo Milić Vukašinović problema s nekretninama! I drugi poznati su mučili muku kao podstanari: Živeli i jedni kod drugih!
Baka Prase Milić Rasta - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase ATAImages/ G.A. 24sedam/Nenad Vujanović

Milić Vukašinović je zbog dugova pokojne ćerke Maje Avdibegović ostao bez svoje nekretnine - pošto je prodao stan u Sarajevu u kom je ona boravila morao je sav dobijeni novac da da na povraćaj istih, te tako nije uspeo da pazari životni prostor za sebe i svoju surpugu Suzanu u Beogradu, kao što je planirao.

U kratkoj ispovesti za jedne domaće medije, poznati „Doktor za rokenrol" je objasnio kako je naslednici svojevremeno slao velike pare ne bi li ona bila u mogućnosti da podmiri sve rate kredita, dažbine... Međutim, pošto je već živela u kandžama droge, novac joj je na to i odlazio, pa je tako „stan pojeo heroin". Više o ovom problemu možete čitati na OVOM linku.

Roker je nastavio da živi kao podstanar, ali nije i jedina zvezda u ovakvoj situaciji.

Bebi Dol, često se navodilo, nikada nije uspela da se skrasi u sopstvenoj nekretnini. Dugo je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru, a odatle ju je, kako se pisalo u drugoj polovini 2019. godine isterao gazda jer nije imala novca za kiriju.

Bebi Dol, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podstanar u svom stanu?

Sandru Markoviću, koji je devedesetih harao s „Prsluk bendom”, banka je 2017. uzela stan, pa je iz tog razloga postao podstanar u sopstvenom stanu, brujala je štampa.

– Pre deset godina sam digao kredit u „švajcarcima“ i, da bih ga plaćao, prodao sam stan u Novom Sadu, nisam mogao da ga plaćam. Rata mi je skočila sa 320 na 650 evra. Našao sam ljude koji su kupili stan i sad mi ga oni iznajmljuju. Živim u svom stanu kao podstanar – objasnio je on jednom prilikom.

Takođe, nema onog ko se nije šokirao kada je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na sva zvona rastrubio da iznajmljuje dupleks vredan dva i po miliona evra. On se u jednom videu koji je snimio pohvalio džakuzijem, saunom i bazenom u ovom životnom prostoru, pa objasnio i da liftom direktno iz garaže može da uđe u stan.

Baka Prase, Printscreen/Youtube/Baka Prase
 

Pevačica Indira Aradinović Indi, koja je nedavno s javnosti nepoznatim Dancem stupila u brak, svojevremeno je progovorila o svom podstanarskom iskustvu - iz trećeg stana u koji se bila preselila otkako se odvojila od roditelja.

„Svi misle da ležimo na parama, ali..."

Napomenula je tada da joj kirija uopšte nije bila mala, iako prostor deli sa drugaricom.

– Ima oko sto kvadrata sigurno. Slavila bih kad bi bio moj. Treba zaraditi, brate, za ovo. Ali treba zaraditi i za kiriju... Svi misle da ležimo na parama. Ovo mi je prijateljska varijanta, dobila sam ovaj stan s popustom, a i dve smo stanarke, tako da kad podelimo troškove napola, može da se postigne. Nisam želela da odem da živim u 30 kvadrata da ne bih plaćala više od 200 evra – objašnjavala je ona tada.

Kada je zbog posedovanja velike količine marihuane uhapšen Stefan Đurić Rasta, na videlo je izašlo da je reper, za koga se mislilo da je bogataš na osnovu fotografija i snimaka koje deli na društvenim mrežama, ali i po pozamašnim sumama koje zarađuje, navodno podstanar – naime, mediji su pisali da je Rasta u policiji rekao da boravi u iznajmljenom stanu, a da je luksuzni automobil koji vozi, kupio na lizing.

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Milan Stanković je podstanarski život posle Zvezdare nastavio na Dedinju, samo u više kvadratnih metara, napominjala je štampa. Za životni prostor daje 500 evra mesečno, a kako se navodi, majka ga često posećuje.

Estrada estradi

Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda”, Vanja Mijatović i Andreana Čekić živele su zajedno u stanu Ace Pejovića na Bežanijskoj kosi, a on je mladim koleginicama naplaćivao minimalnu kiriju. Njih dve bile su cimerke sve dok nisu počele bolje da zarađuju, a potom su se odvojile, ali i ostale drugarice.

Nekadašnja članica sastava „Tap 011" i jedna od mnogima omiljenih solo pevačica sa naših prostora, Ivana Peters, živi u iznajmljenom stanu u užem centru Beograda. Iako prostor nije njen, opremila ga je s dosta pažnje i ljubavi - kad god objavi koji ćošak na Instagramu, fanovci se uvek oduševe detaljima.

Ivana Peters, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike