Milić Vukašinović zbog dugova pokojne ćerke ostao bez krova nad glavom! „Ovaj je stan pojeo heroin!"

16.10.2022

19:44

0

Planirao je da za sebe i suprugu pazari nekretninu u Beogradu, međutim - ništa od toga

Milić Vukašinović zbog dugova pokojne ćerke ostao bez krova nad glavom! „Ovaj je stan pojeo heroin!"
Copyright Milić Vukašinović Printscreen Pink BH

Milić Vukašinović je stan u Sarajevu uspeo da proda i imao je nameru da za sebe i suprugu Suzanu od tog novca pazari nekretninu u Beogradu. Tako, konačno bi imali svoj krov nad glavom. Međutim - ništa od toga, prema pisanju pojedinih domaćih medija, jer su mu na put stali dugovi pokojne ćerke Maje Avdibegović.

Roker će nastaviti da bude podstanar i plaćaće mesečnu kiriju za iznajmljeni stan na Karaburmi jer je sav novac od stana u Sarajevu dao na dugove koji su ostali za nesrećnom devojkom. Insajder blizak muzičaru je najpre ispričao „Kuriru" da je veliki stan u centru Sarajeva, u kom je živela njegova ćerka s partnerom, bio pod hipotekom. Milić joj je, kako je i ranije spominjao sam, redovno slao novac kako bi tu hipoteku na vreme otplaćivala. Međutim, kako je bila u kandžama droge, ona nije plaćala taj kredit, a tokom godina je rasla i cifra za mesečne režije.

Bukvalno je sav novac, prema daljim napisima, trošila na narkotike, a kasnije, u julu 2018. godine, izvršila je samoubistvo. Još tada, Milić je rešio da proda ovaj stan i zatim novac uloži u nekretninu u Beogradu, gde već godinama vodi podstanarski život.

„Doktor za rokenrol" potvrdio je ova šuškanja za pomenute medije pa objasnio kako je „tamošnji stan pojeo heroin". Takođe, otkrio je i ko sada boravi u spornom stanu, koji je nekada voleo.

„Kasnije sam sve saznao..."

- Tačno je sve, nažalost. To je bio divan, veliki stan, na odličnoj lokaciji. Stan sam prodao, ali sam sav novac morao da dam kako bih isplatio tu hipoteku, koja je bila ogromna i režije koje Maja nije plaćala, godinama. Zašto nije plaćala? Zbog droge. Heroin je pojeo taj stan. Ne znam ni sam koliko sam joj novca slao za taj stan, a ona je sve to trošila na drogu. To sam tek kasnije saznao. Zbog toga nismo mogli da kupimo stan u Beogradu. Stan su kupili fini ljudi, za svoju ćerku studentkinju - zaključio je on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike