Milić Vukašinović se jednom zamalo pobio s legendarnim Tomom: Tad još nije znao ni ko je on, a od provokacija mu proključala krv!

12.02.2023

15:05

0

Tek kasnije su ostvarili saradnju, a onda i prijateljski odnos

Milić Vukašinović se jednom zamalo pobio s legendarnim Tomom: Tad još nije znao ni ko je on, a od provokacija mu proključala krv!
Milić Vukašinović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Prisećajući se nekih minulih dana tokom jednog televizijskog gostovanja, Milić Vukašinović ispričao je kako se svojevremeno umalo potukao s Tomom Zdravkovićem usred kluba, jer ga je on pijan provocirao. Tada, objašnjava, nije imao pojma ko je on.

Tek kasnije su se združili.

- U jednom klubu sam se zamalo pobio sa Tomom Zdravkovićem. Nisam ni znao ko je on, nego je on mene pijan počeo da provocira. Kasnije smo se bolje upoznali... - počeo je, pa dodao:

- Ja sam uradio Semiru Ceriću Koketu album, prvi, tu je bila pesma „Sećaš li se Sanja". Toma je bio u bolnici, na nekoj na operaciji. Zvao me je u pola dva ujutru gazda jednog kafića, gde je on trebalo da peva. Kaže: „Dođi ovde, Toma neće da peva, samo se pušta Semirova pesma ,Sećaš li se Sanja"... Ja sam došao, on je krenuo da priča kako je to najlepša narodna pesma koju je čuo. Rekao sam mu: „Pa, gde je problem?", kaže: „Ja ovo moram da snimim". Rekao sam mu: „Snimi, ali nemoj više alkohol" - izjavio je Milić u „Premijeri - Vikend specijalu", pa se dotakao i svog odnosa s Goranom Bregovićem, te generalno „Bijelim dugmetom".

Toma Zdravković, Printscreen Youtube/ TomaZdravković
 

„Titula" doktora za rokenrol

- Ja sam Bregi bio uzor. Dobro je što sam ja (tad) otišao u London. On se pronašao. Svaki koncert „Bijelog dugmeta" je bila takva euforija i doživljaj. To voljenje grupe je bilo „Bijelo dugme". Imao sam viziju svoje grupe. Kad sam završio s njiima, napravio sam grupu „Vatreni poljubac" i prva pesma je bila „Doktor za rokenrol" i tada sam i dobio tu „titulu". Od tada sam ja doktor za rokenrol - objasnio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike