Oca udario jer nije hteo da se šiša, nastavnika šutnuo pijan, a prvu ženu prvi put poljubio na groblju: Šok sećanja poznatog rokera!

22.11.2022

07:15

0

Milić Vukašinović ne krije da je kao mlad roditeljima zadavao razne muke

Oca udario jer nije hteo da se šiša, nastavnika šutnuo pijan, a prvu ženu prvi put poljubio na groblju: Šok sećanja poznatog rokera!
Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Milić Vukašinović je kao gost jedne emisije ispričao kako je bio izbacivan iz osnovnih, a kasnije i srednjih škola kako zbog alkohola, tako i zbog toga što je u alkoholisanom stanju jednom prilikom i fizički napao nastavnika. 

Roditeljima je zadavao razne muke u tom životnom periodu, kada je već, inače, počeo da svira. Kući su ga, kaže, donosili koliko je pio, a pošto je upisao večernju školu, ne bi li „za pojas" zadenuo nekakvo obrazovanje - tamo je upoznao svoju prvu ženu i razmišljao samo o tome kada će je poljubiti.  

- Pio sam non-stop. Sa ocem sam imao svađe i probleme. Kako sam počeo da sviram sa 12 godina, mene su donosili kući pijanog. Izbacili su me iz osnovne škole zbog kose - počeo je on svoju turbulentnu priču u emisiji „Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović" koja se emituje na televiziji „Blic", pa nastavio o tome kako je svakako bio svestan da je tada škola zakonski morala da se završi, pa se izbacivanja izgleda nije mnogo plašio.  

Oca je, takođe, čak jednom i udario jer ga je terao da se ošiša i zbog toga se, tvrdi, ne kaje. 

- Izbacili su me iz osnovne škole, prešao sam u drugu. A u drugoj, prvo što mi je rekla nastavnica matematike - šišanje. Ja sam rekao da se vidimo na kraju godine da uzmem svoja svedočanstva, drugim rečima da se neću šišati - objasnio je, pa prešao na još ozbiljnije probleme: 

- Onda sam upisao tu drugu gimnaziju, gde sam svirao gitarijadu, međutim, pošto sam pio i tako dalje... Mi smo imali jedan podrum koji je bio blizu gimnazije i nas pet, šest se tako u podrumu ponapijemo i onda idemo na nastavu. Inače je direktorka bila od mog druga mama, ali taj dan je nešto nije bilo u školi i menjao ju je nastavnik istorije. On je stajao na vratima i propustio ovih pet recimo, mojih saučesnika, ali mene kad je video... Valjda je video da sam ja dobro pijan. Onda sam ga ja udario nogom, pa sam hteo i šakom. Ovi moji su me sprečili... Nisam ni otišao taj dan u školu. Kasnije sam čuo da sam izbačen, a onda je moj otac sredio da idem u večernju gimnaziju, da polažem, da imam srednju školu.

Vera, po mom ukusu!

- Tu sam ja upoznao svoju prvu ženu, u večernjoj gimnaziji. Ona je bila lepotica, zaista. Nju je ucenjivao nastavnik matematike da je odvede u krevet, pa će joj dati dobru ocenu. Ona nije pristala i on je obori, a njen otac je bio šef policije i ona nije smela, a ni njena mama, da kaže tati da je ona pala godinu - tvrdi roker, pa dodaje:

- Mama ju je upisala u večernju, da završi i da se uključi regularno dalje i da otac i ne zna da je bila pala - objasnio je on u pomenutoj emisiji, pa se prisetio koliko je bio maštao o njoj. 

Milić Vukašinović, Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV
 

- Eto, to je moja sreća. Ja kada sam je video... Prvo, ja mislim da je tako kod svakog muškarca. Prvo ti proradi nagon, ne ide odmah romantika i kompletan doživljaj te ličnosti, jer ja ne znam ni ko je, ni šta je. Vera je bila sve po mom ukusu. Ona je sedela iza mene... I, onda se jedan dan neka vatra zapalila ispred gimnazije, a pošto su tada bile zadušnice, svi su išli na gorblje, ja nisam ni znao, ona mi je rekla... Blizu, tu kod gimnazije, odemo mi na zadušnice i tako šetamo, pričamo. I ja normalno, ono što sam vam rekao, samo da je poljubim... Bogami, tamo dok smo šetali, tu je dosta ljudi bilo, malo smo se izdvojili, pred nekim spomenikom, tu smo se naslonili i počeli da se ljubimo - pamti i dan-danas on, koji je s Verom ostao u kontaktu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike