Dara Bubamara besna zbog priča da je njen automobil pokupio pauk: Ne pokušavajte da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu (FOTO)

22.03.2023

09:59

0

Pevačica kaže da uredno plaća svoje kazne

Dara Bubamara besna zbog priča da je njen automobil pokupio pauk: Ne pokušavajte da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu (FOTO)
Dara Bubamara - Copyright Printscreen Youtube /Amidži šou

Pevačica Dara Bubamara je poznata po tome da voli brzu vožnju i da neretko "popije" kaznu zbog nedozvoljenog parkiranja. 

Naime, kako su se pojavili navodi da je pevačica nepropisno parkirala svoje vozilo, te da je bila bahata prema radnicima koji su paukom krenuli da dižu njen automobil, Dara se oglasila i rešila da stane na put takvim pričama. 

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara se oglasila povodom navoda da je njen auto podigao pauk

- Muka mi je više od lažnih, nameštenih i izmišlejnih tekstova protiv mene! Sporni automobil (koji je bio podignut) je džip Mercedes GLE, a moj auto je AMG GTS! To što je beo i sa DON tablicama, ne znači da sam ja - napisala je ona, pa dodala:

- Ne pokušavajte više da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu, kad svi znaju, a pogotovo moji Novosađani kakav sam čovek ja, kao i po čemu cenim sve ljude. Mene pauk i ne diže, ljudi me vole, a čak i da dobijem kaznu, ja svoje kazne uredno plaćam - napisala je Dara na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike