Uroš Živković pevao Ranku Eskobaru dan uoči svirepog ubistva: Bili su prijatelji, a dao mu je te noći ogroman bakšiš! Oglasio se pevač

23.03.2023

11:16

0

Svedoci sa proslave opisali su celo veče

Uroš Živković pevao Ranku Eskobaru dan uoči svirepog ubistva: Bili su prijatelji, a dao mu je te noći ogroman bakšiš! Oglasio se pevač
Uroš Živković - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Mup

Srpski pevači često imaju kontakt sa kriminalcima jer budu pozvani na njihove proslave, a najsvežiji primer je Uroš Živković koji je pevao na žurci i Ranku Radoševiću zvanom Eskobar i to samo noć uoči ubistva.

Eskobar se našao na privatnoj proslavi na kojoj je angažovan bio pevač, te mu je Živković  ispunjavao muzičke želje i neznajući da će mu biti i poslednje. Ipak, te noći dobro je i zaradio, prenose mediji.

Uroš je nastupio na privatnoj proslavi koja je bila organizovana za uži krug ljudi, te izvori navode da je Ranko Eskobar bio dobro raspoložen, a da je Živković dobio od njega bakšiš od čak 20.000 evra, navodi Republika. Iako su i ostali gosti bili raspoloženi, te davali novac za pesme Živkoviću, niko se nije otvorio kao Radošević, koji je ubijen ubrzo posle slavlja.

- Okupilo se to neko društvo, koje gotovo uvek kad se sretne ostane do zore. Pozvali su Uroša Živkovića da peva jer, pored toga što ga svi vole kao pevača jer je jedan od onih s estrade koji se svrstava u krug patriota, on je s njima i privatno dobar. Zaseli su, bila je to lagana večera, piće, a kasnije je došao i Uroš, te se, na kraju, sve odužilo i ostali su do ranih jutarnjih časova - opisao je  izvor to veče, dodajući da je folker napravio ludu atmosferu.

ATAImages/ Antonio Ahel/Tik tok
Uvek dobija dobar bakšiš: Uroš Živković

Izvor dalje prića da je Uroš pevao celu noć, da su se pesme naručivale jedna za drugom, a da je Eskobar bio široke ruke kao što je tu uvek znao, te da je pevaču dao najmanje 20.000 evra bakšiša. 

- Delovalo je da je svaka naredna pesma Radoševića pogađala više od prethodne. Možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je Živković i privatno bio blizak s tim krugom ljudi, pa, što bi se reklo, zna ih u dušu - ističe izvor i dodaje da tada niko nije ni slutio da će Radošević samo dan posle toga biti ubijen.

I ranije pevao Ranku u Štutgartu

Folker je i ranije bio blizak sa Rankom Radoševićem, a tome u prilog govori činjenica da je na njegovom nastupu od pre dve večeri, u jednom klubu u Štutgartu, u Nemačkoj, Živković nekoliko pesama posvetio pokojnom prijatelju. Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Živković peva pesmu "Čuvaj mi se, sine" Baje Malog Knindže, gde se u rečima pomenute pesme krije određena simbolika - "a ti nisi naučio nikom robovati, za Ranka", čuje se na snimku kako poručuje Živković.

Opis koji stoji preko celog snimka nosi i direktnu poruku.

- Mnogo emotivan trenutak. Svi u jedan glas...

Za Ranka - piše na pomenutom snimku. Živković je u izvođenju promenio reči pesme, što ukazuje na to da su ubijeni Radošević i on bili veoma bliski.

ATAImages/Antonio Ahel
Uroš Živković

- Čuvaj mi se, Ranko, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka - zapevao je pevač, poljubivši ruku i podižući prst i glavu ka nebu.

Oglasio se Živković

Folker nije demantovao da je poznavao pokojnog Ranka, međutim, nije želeo da ide u detalje njihovog odnosa.

- Tačno je da sam poznavao Ranka, ali to su privatne stvari i o tome se ne priča iz mnogo razloga. Iskreno, nije mi prijatno da pričam o tome, pogotovo ne sada, hvala na razumevanju - poručio je kratko Uroš.

Podsetimo, Ranko Radošević (54) zvani Ranko Eskobar, ubijen je 9. marta na benziskoj pumpi u Rušnju kada su mu prišla dva maskirana napadača i u njega ispalila sedam metaka, pet u telo i dva u glavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike