"Izdahnula je dan pre venčanja mog sina" Izvorinka Milošević o gubitku od koga se još uvek nije oporavila: Plakaću za njom i dalje!

21.03.2023

21:42

0

Osvrnula se na bolnu tragediju

"Izdahnula je dan pre venčanja mog sina" Izvorinka Milošević o gubitku od koga se još uvek nije oporavila: Plakaću za njom i dalje!
Izvorinka Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Život pevačice vlaške muzike, Izvorinke Milošević isprepletan je brojnim tragičnim događajima, koji su na nju ostavili neizbrisiv trag.

Naime, njen otac, majka i brat umrli su za samo šest meseci, da bi sedam godina kasnije preminuo i njen bivši muž Miša Blam. Kako bi se osećala bolje, Izvorinka je udomila maltezera Bebu, koji je na kraju, takođe, umro i to na njenim rukama.

- Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Beba je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: "Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?". Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks... - kazala je pevačica setno, kroz suze, pa nastavila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Izvorinka Milošević

- Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka.

- Plakaću za njom i dalje, ali vreme će verovatno učiniti svoje. Ovo je vreme radosti zbog Davida, mog jedinca koji zaslužuje svu sreću ovog sveta, i tuge što me napustila moja družbenica... Ali tako je moralo da bude. Da jednu etapu mog života u kojoj su bila mama, tata, brat, otac mog deteta, koji su svi otišli, i moja najtananija žica, da me napusti i ona i da kaže - sada je kraj - rekla je pevačica.

Printscreen Youtube
Izvorinka Milošević

Najveća ljubav istaknute pevačice narodne muzike, bio je njen suprug Miša Blam, sa kojim ima sina Davida.

- U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: "Izvinite, da li vi pijete kafu?", a on mi je bez osmeha rekao: "Da, pijem. Zašto ne?" Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega - rekla je Izvorinka Milošević u emisiji "Grand magazin".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike