Ko je muž Helene Topalović sa kojim čeka bebu: Ima dete sa poznatom voditeljkom i višespratnicu u Dubaiju! (FOTO)

24.03.2023

12:28

0

Javnost je na početku osuđivala njihovu vezu, jer se spekulisalo da je oženjen

Ko je muž Helene Topalović sa kojim čeka bebu: Ima dete sa poznatom voditeljkom i višespratnicu u Dubaiju! (FOTO)
Helena Topalović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka popularnog folkera Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, uskoro će se ostvariti u ulozi majke, saznaje 24sedam. Helena je u četvrtom ili petom mesecu trudnoće sa suprugom Draganom Aleksićem

Naime, Helena je nedavno viđena u Rakovici u ulici svojih roditelja, a trudnički stomak se jasno ocrtavao u ležernom izdanju. 

Topalkova ćerka se za Dragana u tajnosti udala početkom septembra 2021. godine, a dugo se trudila da ga sakrije od očiju javnosti, objavljivavši slike na kojima se ne vidi njegovo lice... Međutim, skrivanje joj nije dugo pošlo za rukom. 

Ko je Dragan Aleksić?

Topalkov zet je pre nekoliko godina bio u medijskoj žiži zbog kupovine zgrade od dvadeset spratova u Dubaiju.

Draganovo prvo pojavljivanje u javnosti sa Helenom desilo se spontano, kada je isplivala njihova zajednička fotografija sa aerodroma. Par je tada nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekao let za Beograd, u novembru 2020. godine.

Na samom početku njihove romanse kružile su glasine da je Aleksić oženjen, što je posebno intrigiralo medije. Nagađalo se da je Dragan i dalje u braku sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević, što ona nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje u tom trenutku. 

Nešto kasnije, Helena je u javnost iznela dokaze o brakorazvodnoj parnici između voditeljke Jelene i svog tadašnjeg dečka. Nakon toga je na Instagramu objavila snimke kako se igra sa Draganovim sinom, kog je dobio u braku sa voditeljkom. 

Fotografija sa aerodroma je digla veliku prašinu, a tokom venčanja nagađalo se da li je on uopšte mladoženja, budući da ga više nije prikazivala javno.

Inače, kada se folkerova naslednica našla u centru skandala zbog veze sa navodno oženjenim muškarcem, Topalko se oglasio na Instagramu i izrevoltirano poručio.

- Ja jesam ponosan na svoju ćerku, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti! Poručujem vam da možete samo da mi pop***te. Ja nisam jedan od vas, niti ću biti dok sam živ - napisao je Topalko tada.

24sedam/Nenad Vujanović
Milan Topalović Topalko sa ćerkom i zetom

Heleni će ovo biti prvo dete, a nema sumnje da će Topalkova mezimica tek sad uživati u pažnji i poklonima imućnog supruga Dragana Aleksića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike