Topalko odbio da tuži Karleušu! Zvali ga iz Lovačkog saveza, on poručio: Nisam svađalica, lovci nisu grupa budaletina

26.11.2022

13:59

1

Topalko odbio da tuži Karleušu! Zvali ga iz Lovačkog saveza, on poručio: Nisam svađalica, lovci nisu grupa budaletina
Topalko i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša prozvala je kolegu Milana Topalovića Topalka fotografije koju je on objavio iz lova u šumi. Nakon toga su počele ozbiljne prozivke i provokacije na društvenim mrežama sa obe strane, a Toplako otkriva da mu je Lovački savez predložio da podnese tužbu protiv JK.

Međutim, pevač je odbio predlog, ističući da se nije uvredio zbog izjava koleginice, a potom objasnio da je on registrovan lovac u savezu. 

Instagram printscreen/topalko.top
JK prozvala Topalka zbog lova

- Ja sam to shvatio da neko priča ko nije pre toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želeo. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, lekarske preglede, ali i bezbednosnu proveru kako bi dobio dozvolu za nošenje oružja - kaže on.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Topalović i JK

Kako kaže, od ostrašćenih fanova JK je dobijao pretnje, ali se ne obazire na njih. 

- Ja sam dobijao i pretnje o tih ne znam kako da ih nazovem njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem - kazao je Tpalko u emisiji „Grand Magazin“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike