Otkrili smo ko je muž Helene Topalović: Prethodno je bio u braku sa poznatom voditeljkom! (FOTO)

17.09.2021

08:59 >> 09:12

0

Autor: Marija Mitić

Sve do sada trudila se da ga sakrije od očiju javnosti

Otkrili smo ko je muž Helene Topalović: Prethodno je bio u braku sa poznatom voditeljkom! (FOTO)
Copyright Helena Topalović, Printscreen Instagram/ hlelenatopalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, juče se udala u tajnosti, a sve do sada trudila se da svog izabranika sačuva od očiju javnosti. Na Instagramu je objavljivala fotografije sa venčanja, međutim, ni tu nismo mogli videti ko je njen suprug.

Printscreen Instgaram/ Helenatopalovic

Printscreen Instgaram/ Helenatopalovic

Ipak, kako ekipa 24sedam saznaje, reč je o Draganu Gagi Aleksiću, bivšem mužu voditeljke Jelene Dimitrijević.

Helena Topalović i Dragan Aleksić, Printscreen Instagram/ Ordinacijamarkovicnv

On je pre nekoliko godina bio u žiži interesovanja javnosti zbog kupovine zgrade u Dubaiju od dvadeset spratova.

Naime, Helena do sada nije objavljivala fotografije sa dragim na društvenim mrežama, ali su bili u centru skandala kada je isplivala njihova zajednička slika sa aerodroma, kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd, u novembru prošle godine.

 

Tada su novinske stupce punila nagađanja da je Aleksić još uvek oženjen našom voditeljkom, što ona u javnosti nije želela da potvrdi, a ni da demantuje.

– Možemo da pričamo o poslu, umetnosti, ali o privatnom životu ne pričam. Hvala vam – rekla je tada kratko voditeljka Hepi televizije, Jelena Dimitrijević za domaće medije.

Nešto kasnije, Helena je pokazala javnosti dokaz o brakorazvodnoj parnici između voditeljke i njenog sadašnjeg dečka, a takođe je na svom Instagram profilu objavila snimke kako se igra sa sinom svog dečka, kojeg je dobio dok je bio u braku sa voditeljkom.

Helena Topalović, Printscreen Instagram/ helenatopalović

Kako posle “sporne” fotografije sa aerodroma više nije objavljivala zajedničke slike, svi su se pitali da li je Topalkova ćerka i dalje sa njim u vezi i da li je možda on mladoženja.

Podsetimo, kada se folkerova naslednica našla u centru skandala zbog veze sa navodno oženjenim muškarcem, Topalko se oglasio na Instagramu i bio je prilično revoltiran.

– Ja jesam ponosan na svoju ćerku, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti – počeo je Topalko, a potom prešao na psovke:

ATAImages/ Antonio Ahel

– Poručujem vam da možete samo da mi pop***te. Ja nisam jedan od vas, niti ću biti dok sam živ – napisao je on tada.

Helena inače važi za fatalnu zavodnicu, a do sada je povezivana sa mnogim poznatim muškarcima, poput pevača Joce Stefanovića i Slobodana Vasića, voditelja Vladimira Stanojevića i tenisera Damira Džumhura.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike