Topalko odgovorio na uvrede JK: Ona ga psovala, a on manji od makovog zrna!

17.11.2022

14:56

1

Nije očekivao napad koleginice

Topalko odgovorio na uvrede JK: Ona ga psovala, a on manji od makovog zrna!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša izričita je u borbi za ljudska prava, ali i zaštiti životinja, a nedavno je pokrenula i peticiju za zabranu ubijanja divljih životinja u Srbiji.

Pevačica je žestoko osudila glumce koji se bave lovom, a danas je na tapetu pevač Milan Topalović Topalko koji je objavio selfi sa puškom iz lova, uz komentar da je šuma sve što mu je potrebno da se detoksira.

Karleuša je na ovu objavu zvezde granda reagovala po hitnom postupku i uputila mu niz neprijatnih komentara zbog kojih se usijao Instagram: 

Instagram printscreen
Karleuša izvređala Topalka

- I meni je ta puška potrebna da te zauvek detoksiram psihopato. Ti ćeš, indijanac, da ubijaš po šumi?- pitala ga je Jelena, ali odgovor nije dobila, pa je usledio još jedan komentar:

- Je*em ti mater bolesnu - napisala je Karleuša.

Povodom ove drame kontaktirali smo Topalka, koji je ostao pribran, te mirnim tonom progovorio o Jeleni i njenim uvredama:

- Ispratio sam... Lajkovao sam joj, ali neće da primi lajk, ne znam da li je do telefona. Mene to ne pogađa, to je regulisano zakonom kao sloboda govora, koliko se ja razumem. Ne komentarišem ničije izjave! Ja sam samo član lovačkog društva - rekao je Milan, pa otkrio kakvo mišljenje ima o JK:

- Mislim da je Karleuša velika zvezda koja je dostigla mnogo uspeha u svom poslu, a to što mi je napisala nije me nimalo dotaklo - zaključio je Topalko za 24sedam.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena je nedavno uputila otvoreno pismo javnosti, uz sliku glumca Vuka Kostića, na kojoj on drži ubijenu životinju. Ona je tada istakla da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike