Đani sav u opekotinama! Uznemirujući prizor zabrinuo javnost: Ne znam šta da radim od svog života! (VIDEO)

22.03.2023

22:38

0

Folker se sa posledicama vratio sa odmora

Đani sav u opekotinama! Uznemirujući prizor zabrinuo javnost: Ne znam šta da radim od svog života! (VIDEO)
Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković nedavno su spakovali kofere i otputovali na odmor u Dubai. Tamo su sreli čak i najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, što je izazvalo pometnju na društvenim mrežama.

Đani i Slađa su uživali u svemu što Ujedinjeni Arapski Emirati pružaju, međutim, folker se malo zaneo u sunčanju, te se sa odmora vratio sa teškim posledicama, o čemu se oglasio na svom TikToku i snimkom zabrinuo javnost.

Naime, Đani je objavio snimak na kom je ceo u opekotinama. Lice i ruke su mu crveni i u plikovima, a Trajković se u svom stilu našalio kroz pesmu, dok se Slađa grohotom smejala u pozadini.

- Ja sam se upalio, ja sam gotov, ja ne znam šta da radim od svog života. Narod ne može da prepozna ko sam - rekao je Đani.

Na snimku se vide Slađa i Đani tokom šetnje jednim tržnim centrom, što je izazvalo lavinu komentara, a pojedine fanove čak i zabrinulo. No Đani i Slađa su svojim potezom pokazali da nema razloga za brigu, što možete zaključiti nakon što pogledate video u nastavku teksta.

"Zaspao pijan na suncu", "Šta se desilo familijo", "Legendo", samo su neki od komentara upućenih folkeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike