Trudna Helena Topalović! Suprug je pazi kao kraljicu, oglasio se i Topalko: Biću presrećan!

23.03.2023

18:45

0

Pevačeva ćerka udala se za Dragana Aleksića 2021. godine

Trudna Helena Topalović! Suprug je pazi kao kraljicu, oglasio se i Topalko: Biću presrećan!
Helena Topalović i njen otac, pevač Milan Topalović Topalko - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, uskoro će se ostvariti kao majka. Kako 24sedam saznaje, u drugom je stanju, u četvrtom ili petom mesecu trudnoće, a suprug Dragan Aleksić, za kog se udala sredinom septembra 2021. godine sada je tek tretira kao kraljicu.

Topalkova naslednica viđena je u Rakovici, u ulici u kojoj joj žive roditelji.

Prema rečima našeg insajdera bliskog poznatoj porodici, bila je u udobnoj odevnoj kombinaciji, ali nije uspela da sakrije stomačić iako se trudi oko toga, jer ne voli da se pojavljuje u medijima. Dobra linija je još uvek krasi i aktivna je trudnica - privatni biznis i dalje joj je u fokusu, samo je malo usporila tempo. Kod Topalovića sve češće boravi, da bi joj oni pomagali, dok joj sa druge strane muž ispunjava sve želje.

Kada smo pozvali Topalka akonto vesti o prinovi u porodici, bio je zatečen. Ništa nije potvrdio, a ni demantovao, ali je jedva skrivao svoju radost.

- Neću ja ništa da pričam, pitajte Helenu, mada ona insistira da nije javna ličnost i neće da govori za medije. Mi inače o privatnom životu ne pričamo, a kad dobijem unuče svakako ću biti presrećan, bio dečak ili devojčica - izjavio je pevač za 24sedam.

Milan Topalović Topalko, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Helena i Dragan Aleksić su se venčali u septembru 2021. godine. Veselje je bilo organizovano daleko od znatiželjnih pogleda u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Otad, često su „pljuštali" brojni pokloni, putovanja, odmah je bilo jasno da je za Aleksića Topalkova mezimica centar sveta.

Ovo će paru biti prvo dete, a trudna Helena sada posebno uživa u pažnji supruga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike