Helena Topalović se hvali suvim luksuzom! Na parkingu besna mašina od 100.000 evra, na ruci roleks! (FOTO)

16.09.2022

12:43

2

Autor: Marija Mitić

Pevačeva naslednica i njen suprug žive na visokoj nozi

Helena Topalović se hvali suvim luksuzom! Na parkingu besna mašina od 100.000 evra, na ruci roleks! (FOTO)
77 - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena prošle godine je stala na lud kamen, sa svojim izabranikom, biznismenom Draganom Aleksićem.

Čini se da od tada ona uživa u suvom luksuzu, bar ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama, gde se neretko pohvali lagodnim životom.

Naime, Helena često objavljuje na Instagramu skupocene stvari, kao i slike sa luksuznih destinacija, a ovoga puta je na stori stavila novog mercedesa čija se cena, u zavisnosti od opreme, kreće između 100.000 i 120.000 evra! Odmah zatim snimila je i njegovu unutrašnjost, te napisala - Opsednuta sam!

Nakon ove objave, Helena je objavila fotografiju na kojoj se za ruku drži sa suprugom, a svi su gledali u skupi sat marke "Roleks", koji je zasijao na njenoj ruci, a čija je cena oko 10.000 evra.

Inače, poznato je da Helena i Dragan žive na visokoj nozi, pa joj je on tako ranije poklanjao 101 ružu, skupocene poklone, vodio je na putovanja na dalekim destinacijama, nose brendirane stvari, voze besne mašine...

Samo za jedno letovanje su jednom prilikom iskešrali čak pola miliona dinara, a više o tome čitajte OVDE.

Inače, Helena je nedavno pokrenula biznis, te tako izdaje lux apartmane, dok se njen suprug bavi nekretninama i to širom sveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike