Jelena Karleuša poslala oštru poruku muškarcima u Srbiji: Bednik je onaj ko ne poštuje majku svoje dece!

09.12.2022

16:48

1

Pevačica je javno apelovala na roditelje kako da vaspitavaju svoju decu, kao i da žene moraju da se poštuju

Jelena Karleuša poslala oštru poruku muškarcima u Srbiji: Bednik je onaj ko ne poštuje majku svoje dece!
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša se godinama zalaže za ljudska prava i svoj uticaj u medijima i društvu uopšte neretko koristi da digne glas o pravima žena, manjina i osnovnim ljudskim pravima generalno.

Svojim jasnim stavovima i oštrim jezikom često se dovodi u sukobe, a sada je na svom Instagramu prokomentarisala odnos muškaraca prema ženama, što su mnogi njeni fanovi šerovali.

Pevačica je javno poslala poruku i roditeljima kako da vaspitavaju svoju decu, kao i da žene moraju da se poštuju.

- Po tome kako muškarac tretira ženu koja mu je rodila decu, možemo videti kakav je on čovek. Onaj koji majku svoje dece ne poštuje, tužni je bednik. Učite svoje sinove da poštuju sve žene ali najviše svoju, učite ih da poštuju svoje majke. Jer ona koja je krvarila, mučila se, odricala, borila se, prošla kroz bol i patnju, podizala i hranila, za svakog muškarca treba da bude božanstvo kome se poklanja. Učite ih da se ni jednoj ženi nikada ne sme reći ružna reč. Ni u svađi ni u besu. Pravi muškarci nikada ne uvrede ženu - počela je Jelena i dodala:

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Učite ih da se na ženu diže ruka samo ako će ta ruka da pomogne, zagrli, pruži i mazi. Ko udari ženu, porazio je sam sebe. Ova planeta propada zbog tužnih i nevoljenih žena, ono što će nas kao vrstu spasiti jeste ljubav i poštovanje prema ženama - istakla je Karleuša u otvorenom pismu na svom Instagramu.

Karleuša je nedavno govorila i o svom odnosu sa Duškom Tošićem, pa istakla da fudbaler nikada nije išao protiv njene reči kada je vaspitanje njihovih devojčica u pitanju, na čemu mu je zahvalna.

Podsetimo, Karleuša je izričita i u zaštiti životinja, te je nedavno javno osudila brojne poznate ličnosti zbog lova na divlje životinje, među kojima su Vuk Kostić, Miloš Biković, Milan Topalović Topalko i drugi. Kao dugogodišnji vegeterijanac, pokrenula je i peticiju za zabranu ubijanja divljih životinja u Srbiji

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike