Nije rekla ništa, a rekla je sve: Verica Rakočević o Veljkovom brutalnom vređanju Karleuše!

16.11.2022

07:30

0

Kuzmančević je prvi počeo, ali mu ni JK nije ostala dužna, dok je kreatorka dosad bila uzdržana

Nije rekla ništa, a rekla je sve: Verica Rakočević o Veljkovom brutalnom vređanju Karleuše!
Verica Rakočević,Veljko Kuzmančević i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kreatorka Verica Rakočević često je prinuđena da opravdava i komentariše poteze 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića, koji se nedavno zakačio sa Jelenom Karleušom, dok je prestala da komentariše ćerku Elenu Kamaran koja je ovih dana takođe pominjana u javnosti.

Ipak, nakon što je Veljko napravio skandal sa JK kada ju je javno prozvao na Fejsubuku, ostala je uzdržana.

Kuzmančević je objavio Jeleninu fotografiju sa nastupa iz Zagreba na kojoj je bila provokativno obučena, i izneo svoje mišljenje o njenom javnom nastupu, te smo pozvali kreatorku da iskaže mišljenje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Kuzmančević i Jelena Karleuša

- Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno podj*bavanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo „Lazarus“ izvede u Karnegi Holu u Njujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana, kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih s*sa i g*zica, ipak odemo u taj Njujork - napisao je Veljko, a JK mu je uzvratila udarac preko Instagrama. 

Ona je napisala i da Verica nije kriva za ovakvo ponašanje svog supruga i da ne mora da trpi ''budalaštine'', a zatim joj uputila javno veliki pozdrav.

ATAImages/ A.A.
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

- Evo pozdravljam i ja nju, ali ne bih na tu temu apsolutno nikakav komentar dala. Ja imam svoje poglede na svet, moj suprug svoje... Tako da su to teme u koje ne bih zalazila - zaključila je Rakočevićeva za 24sedam, dajući do znanja da im se stavovi o pevačici verovatno ipak razlikuju.

Ćerka je zabranjena tema

Na pitanje o navodima Nebojše Tubića Zapca, da je Zoran Šijan ubijen zbog njene ćerke Elene Karaman, bila je kategorična:

- Te gluposti ne komentarišem, ni slučajno - bila je kratka Verica.

Podsetimo, Nebojša Tubić zvani Žabac ispričao je nedavno u ispovesti kako se Zoran Šijan zamerio tadašnjem Eleninom dečku jer mu je navodno „skinuo devojku", pa da ga je to  koštalo života.

ATAImages/ Antonio Ahel
Elena Karaman

Bnus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike