Zaljubila sam se! Verica Rakočević o drugom mužu: Svi su bili protiv nas, bio je to veliki rizik

16.11.2022

21:32

0

Modna kreatorka ističe da je uvek svoja osećanja stavljala ispred mišljenja drugih

Zaljubila sam se! Verica Rakočević o drugom mužu: Svi su bili protiv nas, bio je to veliki rizik
Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka Verica Rakočević kaže da je dete velike ljubavi, te je tako u životu težila da ima ono što su imali njeni roditelji.  

Njen prvi brak je propao, a sada je već više od deceniju u braku sa 35 godina mlađim partnerom, Veljkom Kuzmančevićem.

- Lepo mi je kada se setim svakog braka... Ja sam se zaljubila, taj koga ja volim me pitao da li hoću da se udam, ja sam rekla da hoću, ne razmišljajući ni da li imamo stan ni kako ćemo mi to da jedemo ni ti kako ćemo, gde ćemo mi to da živimo... Mi se volimo, je l' hoćemo, hoćemo... Mislim da su sva moja deca nastala iz velike ljubavi i zaista, ne znam kakve prepreke da budu u životu pred njima ta ljubav iz koje su oni rođeni će ih nositi - ispričala je Verica.

ATAImages/Stefan Tomašević
Verica Rakočević

 

Rakočevićeva se prvi put udala sa 20, kada je bila kako kaže, veoma neiskusna i mlada, a njen prvi brak je trajao pet godina.

- Kada sam se razvela od svog prvog supruga. Bili smo u braku pet godina. Bili smo dosta mladi, mi smo bili deca. Sećam se kada smo Elenu prvi put sa dva meseca odveli na pregled, ja sam joj stavila kapu na glavu, obula cipelice na noge i haljinicu i doktorka je rekla: „Molim vas, dovedite mi roditelje, šta ovo radite, gde dete od dva meseca sme da ima cipelice i da mu se noge ovako klate“. Ja sam sa dvadeset godina bila na nivou današnje devojčice od jedanaest godina, infantilna toliko. Mi smo se kao deca zavoleli, kao deca venčali i kao odrasli ljudi rastali, mislim na način na koji smo se rastali - kazala je Verica, pa otkrila da li ju je boleo ovaj rastanak: 

ATAImages/ A.A.
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

 

- Pa svaki rastanak boli, ali je uvek bolji dobar rastanak od lošeg zajedničkog ostajanja. Uvek. Tako da kada sam se zaljubila u drugog muža, to je prosto bilo tako. To su svi bili protiv nas, jer su klasne razlike bile velike, da ne detaljišem o tome, ali mi smo se zaljubili, venčali... - ispirčala je Verica koja je istakla da je oduvek prednost davala svojim osećanjima bez obzira na mišljenja drugih.

- Uvek tako radim, e sad to je rizik, Ili sami udarite u zid ili poletite, ali opet poletite sami. Tu je dvoje divne dece, iz tog braka, Milena i Milorad i to je trajalo jedan period. To su sve razlike koje su posledica mog izbora. Ja idem srcem, ne razmišljam koliko godina imam. Zaista sam jako srećna sa svojom decom. Milena je daleko, ostali su u Beogradu, pa sam onda u svakodnevnoj telefonskoj vezi sa njom. Smejali su joj se brat i sestra što je na ruci istetovirala „Ja volim moju mamu“ i ja mislim da ništa lepše ne može da vam se desi - ispričala je Rakočevićeva u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike