"Đavo je došao po svoje!" Narodnjaci opleli po srpskom predstavniku na Evroviziji!

06.03.2023

18:49

0

Nije bio njihov favorit, ali podržaće ga na velikom takmičenju

"Đavo je došao po svoje!" Narodnjaci opleli po srpskom predstavniku na Evroviziji!
Zlata Petrović, Luke Black i Nada Topčagić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

O srpskom predstavniku na ovogodišnjoj Evroviziji, ne prestaje da se priča. I dok jedni veruju da će Luke Black kompozicijom "Samo mi se spava" oduševiti Evropu, drugi pak smatraju da se neće proslaviti u Liverpulu.

Povodom novog predstavnika na Evroviziji oglasili su se i naši narodni pevači, koji su imali interesantno zapažanje kada je ovaj umetnik u pitanju.

Nadi Topčagić je imala druge favorite

- Ja sam pre bila za "Frajle" i ove male Uraganke. I Zejna, što peva "Rumbu". Možda sam staromodna, u nekom sam drugom vremenu sa muzikom, ali znam da prepoznam i da vidim - priznala je Nada, koja je prepoznala umetničku vrednost pesme "Samo mi se spava".

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

Nada Topčagić nakon analiziranja pesme "Samo mi se spava" smatra da je "đavo došao po svoje", ali ipak je pružila podršku našem predstavniku.

- Taj klinac što je pobedio. Nije loša pesma uopše, ima opasnu poruku i dubinu. Scenski je to sve mnogo dobro, iskreno da vam kažem. On bi prespavao sve, sve probleme ove današnjice, sve što se trenutno dešava u svetu. Došao đavo po svoje, đavoli na ramenima. Ja sam to tako razumela. Ima dobar taj ulaz, početak pesme, nije bezveze - zaključila je Nada.

"Naš je, kakav je - takav je!"

Eri Ojdaniću je, s druge strane, čudno što momak rodom iz Čačka izvodi ovakvu vrstu muzike.

- Čudi me. Iz matice narodnjaka, Čačana, isplivao je takav jedan lik. Kome da peva u Prislonici tamo na engleskom?! Čačak, Valjevo, tamo čista Šumadija, čak nisu ni moji Užičani koliko su Čačani u tom melosu narodne muzike. Ali dobro, neka proba. Naš je, kakav je - takav je, podržaćemo ga - obećava Era, prenosi Pink.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
Era Ojdanić

Zlata nije oduševljena 

Zlata Petrović je u razgovoru priznala da pesma srpskog predstavnika nije njena šoljica čaja, ali da će ga podržati.

- Nisam nešto mnogo pratila, ali videla sam ko je pobedio. Volim muziku, različite žanrove, ali taj tvrdi zvuk, taj agresivni tehno, to meni ne prija, ne sviđa mi se to ništa. Lepuškast je dečko, videla sam. Ta pesma nije u mom fazonu, meni ne prija, ali svakako poštujem i normalno da ću navijati za njega. Pa, za koga ćemo, ako nećemo za našeg?! Što se mene lično tiče, nije to moja šoljica čaja, ne slušam takvu vrstu muzike, ali svakako da poštujem i držim palčeve.

ATAImages/ A.A.
Zlata Petrović

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike