"Ubila bih za nju!" Goca Božinovska otvorila dušu o druženju sa Zlatom, pa otkrila detalje iz burnog ljubavnog života!

15.02.2023

11:46

0

Njihovo prijateljstvo je odolelo svim iskušenjima te je s godinama postajalo samo čvršće

"Ubila bih za nju!" Goca Božinovska otvorila dušu o druženju sa Zlatom, pa otkrila detalje iz burnog ljubavnog života!
Zlata Petrović i Goca Božinovska - Copyright ATAImages/ A.A.

Goca Božinovska i Zlata Petrović poznate su po svom decenijama dugom prijateljstvu, na kom mnoge kolege sa estrade mogu da im pozavide.

Božinovska priznaje da bi sve uradila za svoju najbolju drugaricu, a sada je istakla da bi zbog Zlate čak i čoveka ubila. Goca je ispričala i kako je shvatila da joj je Zlata pravi prijatelj i kad se to desilo, kao i to da ona čuva sve njene tajne.

- Zlata i ja bismo ubile jedna za drugu. Ta žena je bila moj anđeo-čuvar u vreme kad mi se ceo život raspadao. Kad sam ostala sama s decom, nisam znala kako ću sve da nosim na svojim plećima. Posle odlaska mog Zorana Šijana morala sam sve konce i konopce da držim, navikla sam s vremenom, a Zlata je uvek bila tu. Sad da ubijem čoveka, ona bi rekla: "Donesi leš kod mene, zajedno da ga sakrijemo ili zakopamo". Eto koliko se volimo - priča Goca.

Zlata i ona su tokom života delile razna iskustva, a najinteresanija su ona ljubavna, koja su zajedno prolazila sa žestokim momcima.

- Skoro su me pitali da li sam srećna i emotivno ispunjena. Muškarce su u mom životu zamenila deca i unuci. Više mi ništa ne treba. Pričala sam da se posle Šijana nikad više neću zaljubiti i to me je nekako i snašlo. Tako sam se uverila da su prave ljubavi retke, ali onako filmske i žestoke. Sad ništa u životu ne bih menjala. Udvarači mi nisu potrebni, treba mi mir, moja porodica i prijatelji. To je sad moj život, više se i ne busam da snimam sve i svašta, da se guram po estradi. Evo ovih mlađih sad, pa nek se dokazuju. Ja sam se dokazala i pokazala, sad hoću da ljuljam unučiće i budem baba za primer - kaže Goca.

Goca priznaje da je Zlata imala burniji ljubavni život od nje, te da je uvek znala s muškarcima. Smatra je velikom zavodnicom i osobom koja nikada ne ostaje u odnosu koji joj ne prija. Goca ceni Zlatinu iskrenost u svakom pogledu, jer nikad nije bila sebična, te je uvek ostajala prijatelj sa svojim bivšim momcima.

U vili u Surčinu svako ima svoj mir

Antonio Ahel/ATAImages
Mirko Šijan i Goca Božinovska

Božinovska živi pod jednim krovom sa svojom velelepnom porodicom, a sada otkriva da su se podelili, te da ona živi u prizemlju, dok njen sin Mirko Šijan sa suprugom i decom živi na spratu.

- Ćerka mi je sada u stanu, ja živim u prizemlju, a sin i snajka su na spratu. Svako ima svoj mir, ako im treba nešto, oni mene zovnu, ja sam uvek tu za njih, ali ne volim da sedim s njima jer oni imaju svoje teme. Šta ima da pričamo po ceo dan, opet je tu taj jaz između godina, ali ja sam moderna žena. U sve se nekako razumem. Sad imam nekako više vremena da se posvetim sebi, to nisam mogla u jeku karijere i dok sam čuvala decu. Negujem se, odmaram, družim se, a unučići me najviše podmlađuju - tvrdi Goca, prenosi Republika.

Antonio Ahel/ATAImages 24sedam/Nemanja Vujičić
Bojana i Mirko Šijan, Goca Božinovska

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike