On je osvojio srce Dragane Kosjerine: Zgodni stomatolog Bojan uživa u putovanjima sa voditeljkom! (FOTO)

06.03.2023

16:56

0

Ne eksponiraju svoju ljubav na javnim događajima

On je osvojio srce Dragane Kosjerine: Zgodni stomatolog Bojan uživa u putovanjima sa voditeljkom! (FOTO)
Dragana Kosjerina - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Kao i svake godine, voditeljka Dragana Kosjerina vodila je nacionalni izbor predstavnika za Evroviziju, a pored pobednika Luke Blacka, svojom energijom na sceni RTS-a privukla je veliku pažnju publike, zajedno sa gostujućim kolegom glumcem, Milanom Marićem.

Kosjerina važi za jednu od naših najuspešnijih i najlepših voditeljki, te svojom energijom i načinom rada često dobije brojne simpatije milionskog auditorijuma. Iako mnogi muškarci u Srbiji uzdišu za njom, Draganino srce je zauzeto.

Nju je osvojio zgodni stomatolog Bojan Perduv, sa kojim se voditeljka i verila nakon nekoliko godina skladne veze.

Par se verio i planriao svadbu na leto 2020. godine, ali je pandemija koronavirusa poremetila njihove planove, te su venčanje odložili i nastavili da uživaju u svojoj ljubavi.

- Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me - govorila je Dragana o svom izabraniku jednom prilikom.

Dragana i Bojan ne vole da eksponiraju svoju ljubav, te javnost gotovo da nema priliku da ih vidi zajedno, osim na voditeljkinom Instagramu.

Bojan svoju privatnost čuva za sebe, ali na fotografijama koje objavljuju očigledno je koliko je par zaljubljen i uživa u zajedničkom vremenu i putovanjima.

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - rekla je jednom prilikom Dragana o svom vereniku, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike