Eri su žene jedini porok! Na lepotice nikad nije propustio da potroši ogromne sume: Bežim samo od aljkavih pevačica!

21.02.2023

09:55

0

Ojdanić naglašava kako ima žena koje ne skidaju staru šminku, već samo dodaju novu

Eri su žene jedini porok! Na lepotice nikad nije propustio da potroši ogromne sume: Bežim samo od aljkavih pevačica!
Andrija Era Ojdanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Era Ojdanić tvrdi da su mu žene jedini porok. Kao takav, objasnio je za jedne domaće medije zašto smatra da je za muškarca mnogo bolje da bude ženskaroš umesto kockar. Prema njegovom mišljenju, to ostavlja znatno manje posledice.

S druge strane, svakako ima i onih kojih se klonio i u čijem društvu nikako nije voleo da bude i viđen.

- Moj porok su ceo život bile žene, nikad nisam trošio na kocku ili na razvrat, nikad na drogu. Ako gledate s čime su moje kolege imale problema, videćete da je to sve s porocima bila opasna stvar. Trošio sam na lepe žene, na kupovinu poklona i udovoljavanje njima, nikad sve u kockarnicu. Čak sam prozivao kolege koje se kockaju, pa setite se samo šta sam govorio Lepoj Lukić! Ona je često umela da bude ljuta na sebe zbog tog poroka, ali je, srećom, imala granicu. Znala je kad treba da stane - rekao je folker, prenose mediji pisanje „Republike", a Ojdanić nastavlja kako i s koleginicama ume da flertuje, ali nikako s onima koje su aljkave.

„Na šta to liči?!"

- Istina je da, iako koketiram i s koleginicama, ne volim one aljkave, a ima ih, verujte, dosta. Neke na estradi ne skidaju šminku po pet dana, ne znam kako žive same sa sobom. Staru ne skidaju, a novu samo dodaju, na šta to liči?! Ne znam. Žena mora da bude pedantna, kao ja u manirima. Svaka žena se u mom prisustvu uvek osećala kao dama, ma čime se bavila - smatra on i dodaje da je svako ko je „dao pare na kocku" mogao da ih uloži u nešto drugo i bolje. 

Era Ojdanić, ATAImages/ A.A.
 

Tako bismo bili mnogo zdravije društvo.

- Zamislite da neko ko se kocka da novac u pametnije svrhe? Pa ova država bi bila bolje mesto - tvrdi pevač, koji se zatim osvrnuo na spekulacije da je bio i s prostitutkama.

- Jedno vreme se pričalo da sam neke devojke plaćao 20 evra po satu samo da mi prave društvo u kafani i celu noć sede sa mnom. Pa da li vam to liči na mene?! Meni se žene nabacuju sad u ovim godinama, a zamislite kako je bilo kad sam bio mlađi. Ljudi će uvek pričati. Svakako nemam ništa protiv dama koje naplaćuju s*ksualne usluge. Na to gledam kao na regularan posao - zaključuje Era.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike