Petar Grašo otkrio da li se sprema za krštenje ćerke, planira li proširenje porodice, pa pomenuo bivšu: Kratko i jasno o svađi sa Danijelom!

27.01.2023

10:43

0

Pevač je odgovorio na sve goruće teme koje već neko vreme interesuju javnost...

Petar Grašo otkrio da li se sprema za krštenje ćerke, planira li proširenje porodice, pa pomenuo bivšu: Kratko i jasno o svađi sa Danijelom!
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Petar Grašo je osvojio nagradu za najbolji koncert godine na dodeli nagrada "Music Awards Ceremony", a u razgovoru sa medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, on se osvrnuo na brojne teme iz života.

Za početak, otkrio je da li planira veliko veselje sa suprugom Hanom za krštenje ćerke Albe, s obzirom na to da su venčanje napravili za uži krug ljudi.

- Naše venčanje je bilo sve, samo ne anonimno, mislim da je bilo tri do četiri puta više novinara nego što je vas danas ovde (smeh). To nije bila naša tendencija, da privatne stvari na takav način eksponiramo medijima. Mi smo neki preliminarni termin isplanirali pre četiri dana, a pre tri se pojavio u medijima - kroz smeh kaže Grašo i dodaje:

Amir Hamzagic/ATAImages
Petar Grašo i Hana Huljić

- Ne znam kako sve skupa to zaštiti, ne od vas medija, koji ste vrlo korektni, nego da imamo to nešto da te neke stvari budu familijarne, ali kada si javna osoba to nije tako jednostavno i ja sam sa tim okej. Planira se, priprema, normalno slavlje, bez ikakvih konfeta, vatrometa. 

Pevač je otkrio i da li planira proširenje porodice, tačnije da li bi voleo da ima puno dece.

- Nisam ja nikad previše o tome razmišljao, meni je bilo važno, kako meni, tako i mojoj porodici, da sve bude toplo, puno ljubavi i radosti. Ja sam srećan čovek, trudim se da radim stvari koje me čine srećnim, a porodica je nešto što je važno da čovek bude potpuno srećan - rekao je on.

24sedam/Katarina Mihajlović
Petar Grašo i Hana Huljić

Poznato je da je Petar dugi niz godina bio u vezi sa koleginicom Danijelom Martinović, a njihov odnos nije želeo da komentariše. Međutim, sada je priznao javno da sa njom nije u svađi.

- Ni sa kim nisam u svađi, sa svima sam u dobrim odnosima. Uvek smo Danijela i ja bili i ostali u dobrim odnosima - rekao je kratko Petar. 

Kako je dobio nagradu za koncert godine, pevač je otkrio da li mu se desilo nekada da previše popije baš kada peva pred nekoliko hiljada ljudi.

- Koliko će biti naslova posle ovog intervjua, majko mila (smeh). Moram da pazim na svaku reč. Iskreno ću vam reći, ja volim da popijem, veliki sam ljubitelj vina. Ali sam čovek koji voli da ima pod kontrolom sve na koncertu, tako da se nikad nisam napio. Osim nekog ritualnog viskija pred koncert, tri minuta pre izlaska na binu moj bend i ja. Nakon koncerta se družimo, tu nema granica - zaključio je pevač.

Šta je još pevač ispričao pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike