Grašova bivša se još tada preispitivala: Čovek neke stvari tek s vremenom shvati!

14.11.2022

07:15

1

Kad je započela karijeru, umesto da skače od sreće Danijelu je mučio osećaj praznine

Grašova bivša se još tada preispitivala: Čovek neke stvari tek s vremenom shvati!
Danijela Martinović - Copyright Printscreen „U svom filmu", HRT

Danijela Martinović, javnosti poznata i po tome što je i više od dve decenije provela u vezi sa Petrom Grašom, nedavno je u jednom intervjuu prokomentarisala i svoju odluku da se osim pevanjem okuša i kao književnica. Tada, iznela je izvesne detalje o sebi koje je malo ko znao, objašnjavajući kako to čovek može „sam sebi biti najveći zlostavljač". 

Ona se, inače, nije mnogo niti često oglašavala otkako je pomenuta ljubavna veza prekinuta. Grašo, podsetimo, pronašao je ljubavnu sreću kraj Hane Huljić i u braku su dobili i ćerkicu, Albu. 

„Često sam se pitala..."

- Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja - istakla je Danijela, pa dodala da danas više nije tako.

- Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom - zaključila je ona, piše „Story". 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike