Ana Nikolić nikad niže udarila na JK, pa potkačila i Milicu Pavlović: Nekvalifikovane estradne radnice, a ponajmanje umetnice!

23.02.2023

12:51

0

Ana smatra da je Karleuša Milicina estradna mentorka

Ana Nikolić nikad niže udarila na JK, pa potkačila i Milicu Pavlović: Nekvalifikovane estradne radnice, a ponajmanje umetnice!
Jelena Karleuša, Ana Nikolić, Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić poslednjim meseci skandaloznim izjavama ne prestaje da iznenađuje javnost, a mnogi se pitaju gde je nestala ona pevačica koja je nekada imala simpatije celokupne javnosti.

Ana je sada ponovo udarila na nekadašnju estradnu drugaricu Jelenu Karleušu, za koju je svojevremeno imala samo reči hvale, a usput ponovo potkačila i Milicu Pavlović.

Iako je delovalo da su se strasti između zavađenih koleginica smirile, izgleda da Ana ipak nije prešla preko Karleušinih oštrih reči, zbog kojih joj je čak pretila i tužbom.

ATAImages/Mateja Stanisavljević/Antonio Ahel
Ana Nikolić i Milica Pavlović

Nikolićeva se sada ponovo osvrnula na sukob sa Milicom Pavlović, nakon afere "Provereno", pa u čitavu priču uplela i Jelenu Karleušu, za koju kaže da je Miličina mentorka.

- Milica se savetuje sa JK, koja je za mene estradni ne "ve-ka-ve", nego "NKV" - nekvalifikovani estradni privrednik, a ponajmanje umetnik. Pavlovićeva nije ni to, ali šta ćeš? - istakla je Ana, a zatim nastavila:

- Meni je žao ove Milice. Ona sve ovo preozbiljno shvata. Ona se bori, istog je kova kao njena mentorka "ve-ka-ve" estradna radnica. Ja više nemam nikakav stav - završila je Nikolićeva u emisiji "Ekskluzivno".

Jelena Karleuša se još uvek nije oglasila povodom Aninih prozivki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena je do skoro podržavala Anu i raznim komentarima na Instagramu pokušala da podstakne njen oporavak, i povratak na ono zbog čega je publika voli, međutim, Ana je ostala nema na Jelenine poruke podrške.

Do sukoba pevačica je došlo nakon Anine skandalozne izjave o Evroprajdu koji se prošle godine održao u Beogradu. Ana nije podržala šetnju ponosa, nakon čega ju je Karleuša žestoko isprozivala, pa poručila da treba da se izvini LGBT populaciji, jer joj oni čine većinu publike koja održava njenu kariju.

Tada su pale teške reči između njih, pa je Ana odlučila da tuži Jelenu, jer je u javnosti i na društvenim mrežama, kako je Nikolićka napisala, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Jelena Karleuša

- JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo - istakla je ona tada, dok je okidač za nove uvrede na Miličin račun, taj što je ona obila njen poziv da joj bude gošća na koncertu u beogradskoj Areni u oktobru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike