Aleksandra Prijović zakazala Arenu sedam dana pre Ane Nikolić! Da li ovo znači novi estradni rat?

15.01.2023

19:02

0

Istorija se, izgleda, ponavlja

Aleksandra Prijović zakazala Arenu sedam dana pre Ane Nikolić! Da li ovo znači novi estradni rat?
Aleksandra Prijović, Ana Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović je još pre nekoliko meseci pričala o tome da će ove godine održati koncert u beogradskoj Areni, a sada se saznao i tačan datum kada će se to desiti!

Kako je objavila na svom nalogu na Instagramu, Aleksandra će koncertom u Areni, koji će biti održan 29. septembra, otpočeti svoju regionalnu turneju pod nazivom "Od istoka do zapada". 

M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović

Ona je, podsetimo, još u avgustu otkrila da je zakazala "Arenu", ali nije htela da otkriva datum tada, a samo nekoliko dana kasnije već je krenula priča da će i Milica Pavlović održati na istom mestu svoj koncert.

- Ja sam Arenu zakazala, ali još uvek ne želim da otkrivam datum. Ne znam ništa što se tiče Milice. Ja joj želim svu sreću, lepo je da mladi sada drže koncerte u Areni - rekla je Aleksandra diplomatski za 24sedam tada.

Ništa u celoj ovoj priči ne bi bilo sporno ni čudno da Ana Nikolić nije već otkrila da je njen koncert u Areni zakazan za 7. oktobar, samo nedelju dana posle Prijinog!

Zato su se mnogi zapitali da li će ovo izazvati novi estradni rat, jer se istorija očigledno ponavlja! Iako su mnogi mislili da će se voditi borba između Aleksandre i Milice, očigledno je da će to sada biti slučaj između Ane i Aleksandre!

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages
Ana Nikolić

Podsetimo, 2018. godine Dara Bubamara je zakazala koncert u beogradskoj Areni za 21. april, što je besomučno reklamirala. Međutim, ono čemu se nije nadala jeste da će njena dotadašnja prijateljica i koleginica Seka Aleksić zakazati koncert na istom mestu i to samo sedam dana pre nje!

Dara je bila veoma ljuta na Seku, prozivala ju je u medijima i na nastupima, a do danas njih dve nisu razrešile sukob.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike