Miša Grof stavio kamere na spomenik Vidoja Ristovića: Nikolina od sahrane nije došla na grob mog sina

17.02.2023

08:21

0

Ristović je izneo nove šokantne detalje

Miša Grof stavio kamere na spomenik Vidoja Ristovića: Nikolina od sahrane nije došla na grob mog sina
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Međuljudski odnosi posle smrti Vidoja Ristovića u njegovoj porodici još uvek su veoma loši, a svekar Nikoline Pišek nastavlja sukob sa snajom.

Ostavinski postupak, kako je kaže Miša, nije još završen, a tvrdi i da Nikolina nije posetila grob njenog sina od sahrane. Dokaz za to je šokantan, jer tvrdi da se navodno sve snima Novom groblju, pa i Vidojev grob.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

- Šta da vam kažem, nikako sam - istakao je najpre Ristović i dodao:

- Od sahrane se nije pojavila. Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim - rekao je on za Kurir. Ristoviću, kaže, nedostaje unuka koju ne viđa.

- Kako da mi ne nedostaje? Nije to lako. Ne javljaju se na telefon ni ona ni majka. Kako da je dobijem? Kao nije mogla na pomen da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim mrtvim sinom. Lepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve izdešavalo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvek gledala korist i materijalni interes - tvrdio je nedavno Grof, pa se tom prilikom Pišekova branila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Miša Grof

- U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam reći na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra. Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob - kazala je tada voditeljka.

Podsetimo, Vidoje Ristović je iznenada preminuo u 44. godini prošlog maja, a sve se desilo tokom masaže. Tom prilikom je navodno saslušana i žena koja je u tom trenutku bila s njim u stanu, a posle svega je ubrzo počeo sukob njegove suruge i oca zbog imovine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike