Nikolina Pišek s knedlom u grlu priznala: Nisam stigla da odbolujem smrt supruga, a porodica me je zastrašivala i odbijala

15.10.2022

14:00

0

Voditeljka smatra da niko nije imao milosti prema njenoj boli, iako to nije trebalo da se dovodi u pitanje

Nikolina Pišek s knedlom u grlu priznala: Nisam stigla da odbolujem smrt supruga, a porodica me je zastrašivala i odbijala
nikolina pisek ata images (3) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je dobila novi poslovni angažman na televiziji, a već danas emitovana je emisija u kojoj je sa svojim koleginicama i sagovornicima pričala o osetljivoj temi.

Naime, ona je govorila o tome kako je biti udovica u našem regionu i šta se smatra da ona treba da radi i kako da se ponaša.

Nikolina nije mogla da zadrži suze kada je pričala o ovoj situaciji, o čemu možete više pročitati OVDE.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Ona se osvrnula i na to da nije imala vremena da odboluje smrt svog supruga, a usput se susrela i sa odbijanjem porodice, pa čak i zastrašivanjem, misleći na svog svekra Mišu Grofa. 

- Nisam imala vremena da odbolujem. Suočila sam se sa odbijanjem porodice, zastrašivanjem sa njihove strane, sa medijskim linčem. Bila sam sprečena da stanem na noge, da se posvetim svom detetu koje je ostalo bez oca, bez podrške, da ne pričam o ekonomskoj situaciji i podršci bez koje sam takođe ostala - rekla je ona, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Čini mi se da niko nije imao milosti, iako o tome ne bi trebalo ni da se raspravlja. Niko se nije našao da mi da vreme da odradim svoju tugu, da stanem na noge, da uzmem život u svoje ruke. Sve se odigravalo na silu i za mene je to bilo sve jako bolno, teško i šokantno.

- Očekivala sam period nekog mira, u kom ću moći da saberem svoje misli i shvatim u kom smeru treba krenuti dalje. Nisam to doživela ni jedne jedine sekunde. Prvi šok sam doživela već nakon 12 sati kada sam došla u Beograd, od svoje porodice ovde, koji su me praktično sa mojim detetom izbacili na ulicu, i to je krenulo dalje - izjavila je Pišekova u emisiji "Donna" i dodala:

Printscreen UNA TV
Nikolina Pišek

- Krenula je osuda mnogih ljudi iz moje bliske okoline koju nisam shvatala, koja je otprilike glasila: "Trebalo je bolje da znaš". Počeli su da me savetuju da krenem na razne psihijatrijske tretmane, i predlagali rešenja, za koje nisam bila spremna niti sam imala vremana, a neka od tih rešenja pokazala su se potpuno pogrešnim - rekla je na Una TV vidno uzrujana Nikolina, koja se ubrzo pribrala i nastavila razgovor sa koleginicama i gošćom do kraja emisije.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja ove godine, iznenada, u 44. godini. Na sahrani je Nikolini, kako se činilo, svekar bio velika podrška, ali je ubrzo posle toga krenulo njihovo prepucavanje preko medija.

24sedam/N.V.
Nikolina Pišek i Miša Grof

Poslednja stvar u nizu o kojoj se raspravljalo jeste to što je kuća u Zagrebu, koju su Vidoje i Nikolina sređivali za život, stavljena na prodaju. Iako je oglas (vredan 1,7 miliona evra) posle dva dana povučen, Miša Grof tvrdi da je kuća zapravo prodata za 4 miliona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike