Nikolina Pišek oštro o Miši Grofu: On je jedna tragična osoba, njemu je potrebno lečenje!

30.12.2022

10:33

6

Voditeljka je progovorila o medijskoj hajci kroz koju je prošla, a u čemu je prednjačila porodica preminulog Ristovića, tvrdi ona

Nikolina Pišek oštro o Miši Grofu: On je jedna tragična osoba, njemu je potrebno lečenje!
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je sredinom protekle godine postala udovica, nakon što je njen suprug Vidoje Ristović tragično nastradao usled zapaljenja srčanog mišića. O sukobu hrvatske voditeljke sa bivšim svekrom Mišom Grofom brujala je javnost, a sada je prvi put odlučila da ogoli dušu i progovori o agoniji kroz koju su ona i njena maloletna ćerka Una Sofija prolazile.

Naime, Pišekova je rekla da je doživela ogromnu medijsku hajku, da nisu imali obzira prema njoj i maloletnoj Uni Sofiji, a da je u svemu tome prednjačila porodica preminulog Ristovića

- Najteže je što je moja ćerka u jednoj noći ostala bez doma u kom su sve njene stvari, bez mogućnosti da ikada više kroči tamo i uzme bilo koju dragu stvar ili igračku, ostala je bez porodice. Najviše me boli činjenica da u Beogradu od porodice nema nikoga ko joj želi dobro. Sebi sam dala reč da ću održati odnos između dve sestre kako znam i umem. Međutim, niko od odraslih joj ne želi ništa dobro - govori Nikolina i otkriva kako se bori kao samohrana majka. 

Voditeljka ističe da nije imala vremena da tuguje, ali da ima malu ćerku zbog koje mora da nastavi da se bori, kao i da su je mnogi osuđivali i svaki njen pokret karakterisali kao nepoštovanje, ali da je sve to zapravo bio njen poriv da pokaže kako neće pokleći pred ljudima koji njoj i njenoj ćerki žele zlo.

 

 

Voditeljka se konačno osvrnula i na odnos sa svekrom Mišom Grofom.

- Na moju žalost, on je jedna tragična osoba. Volela bih reći da je on od bola izgubio razum. Ne treba biti psihijatar da bi se iz njegovih javnih pojavljivanja videlo koliko je sve to pogrešno, devijantno i bolesno. Žao mi je što nema nikoga od bliže porodice ili prijatelja koji mu žele dobro i što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na lečenje jer je to njemu potrebno - zaključuje Nikolina i dodaje u jednako oštrom tonu:

 

 

- Žao mi je što će ostatak svog života provesti u dubokoj mržnji i patnji. To je put koji je odabrao, ja se njime ne bavim, njegovo postojanje registrujem kada me pitate za njega. Njime se bave institucije, i nadam se da će zakon na neki način reći svoje - izjavlila je Pišekova u intervjuu za "Alo" i otkrila da bi Grofu nakon svega mogla da oprosti, ali ne i da zaboravi. 

Podsetimo, Nikolina Pišek se mesecima javno prepucava sa svekrom Mišom Grofom, koji je izneo i niz uvreda na njen račun. Ona ga je tužila zbog porodičnog nasilja, a modnu dizajenerku Bornu Kotromanić zbog kleveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike