Nikolina Pišek otišla na Maldive, pa se osvrnula na najteže trenutke: Bila je ovo godina bola i razočarenja! Pomenula i ćerke

10.01.2023

12:02

1

Voditeljka je sumirala sve što joj se dogodilo u prethodnoj godini

Nikolina Pišek otišla na Maldive, pa se osvrnula na najteže trenutke: Bila je ovo godina bola i razočarenja! Pomenula i ćerke
Nikolina Pišek - Copyright Instagram screenshot / nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek ostavila je iza sebe verovatno najtežu godinu u svom životu. Njen suprug Vidoje je iznenada preminuo u maju 2022. a kao da to nije bilo dovoljno, ušla je u pravi javni rat sa svojim svekrom Mišom Grofom koji nije birao reči o udovici njegovog sina.

Nikolina je rešila da sve to ostavi iza sebe i da na ono što dolazi gleda sa osmehom. Voditeljka je napravila pauzu i otputovala na Maldive, odakle je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju uz snažnu poruku.

UNATv
Nikolina Pišek

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga... od izloženosti. Meni je trebalo da sumiram, da se okružim svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smejemo se i slavimo ovo što imamo. Da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje  započela je Nikolina, pa nastavila:

- Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podneti.

Nikolina se osvrnula i na svoje dve ćerke, koje su bile uz nju kada joj je bilo najteže.

 

 

- Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bih dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa kćer preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah - piše voditeljka i zaključuje:

- A želim da se njih dve ne boje nikada... Nismo želele okretati novi list, život nas je uslovio. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom. Želim verovati da su svi ljudi koji su svesno otišli iz mog života napravili mesta za neke druge, kvalitetnije. U ovoj godini želim plakati od lepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike