Nikolina Pišek zbunila javnost: Pozirala trudna, pa emotivnom porukom raznežila sve!

02.12.2022

13:34

0

U jeku skandala oko porodičnog nasledstva, voditeljka snagu pronalazi u ćerki Una Sofiji

Nikolina Pišek zbunila javnost: Pozirala trudna, pa emotivnom porukom raznežila sve!
Nikolina Pišek - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nikolina Pišek se nakon smrti supruga Vidoja Ristovića našla u centru skandala oko porodičnog nasledstva sa njegovim ocem Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof

Voditeljka je poslednjih meseci na meti raznih komentara, a sada je jednom objavom na svom Instagram nalogu raznežila hiljade pratilaca.

Naime, Nikolina je objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa trudničkim stomakom, a koja je nastala pre osam godina, kada je nosila ćerku Unu Sofiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

Nikolina je iznenadila, ali i zbunila fanove na društvenoj mreži Instagram, jer su mnogi u prvi mah pomislili da je fotografija nastala nedavno, te da je voditeljka ponovo u drugom stanju.

- Bubice moja…Nisam se niti osvrnula, a od prve do poslijednje fotografije prošlo je osam godina. Osam godina maminog najvećeg ponosa, sreće i ljubavi. I bilo je vrijedno svake sekunde. Volimo te seka Hana i ja - napisala je Nikolina u opisu niza fotografija.

 

 

Podsetimo, Nikolina Pišek se mesecima javno prepucava sa svekrom Mišom Grofom, koji je izneo i niz uvreda na njen račun. Ona ge je tužila zbog porodičnog nasilja, a modnu dizajenerku Bornu Kotromanić zbog kleveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike