Suđenje između Nikoline Pišek i Borne Kotromanić se nastavlja: Sud ih je poslao na mirenje, ali voditeljka ne popušta

16.02.2023

14:29

0

Pišekova traži moralnu satisfakciju

Suđenje između Nikoline Pišek i Borne Kotromanić se nastavlja: Sud ih je poslao na mirenje, ali voditeljka ne popušta
Nikolina Pišek - Copyright UNATv

Voditeljka Nikolina Piške je prošle godine u septembru podnela tužbu protiv bivše modne dizajnerke Bornom Kotromanić zbog klevete, a sad ih je sud poslao na mirenje.

Pišekova je tužila Kotromanićevu zbog njene izjave na Instagramu da konzmira narkotike. Sud je izdao nalog kojim se stranke upućuju mirenje u roku od godinu dana, i u tom periodu na snazi neće biti kazneni postupak. 

Ipak, čini se da od pomirenja nema ništa i da Pišekova neće odustati od tužbe. 

Printscreen UNA TV
Nikolina Pišek

- Nikolina traži moralnu satisfakciju. Ni sama ne zna kolika je novčana vrednost spora. Njeni advokati vode računa o svemu tome - rekao je Nikolinin prijatelj za „24sata.hr”.

S obzirom na to da je predmet tužbe kleveta, propisana maksimalna novčana kazna je do 500 dnevnica, a povodom novonastale situacije nijedna strana nije bila dostupna za komentar. 

Podsetimo, sukob između Pišekove i Kotromanićeve je počeo neposredno posle smrti Vidoja Ristovića, koji je preminuo prošle godine u maju.

ATAImages/ A.A./ Printscreen Instagram/ BornaKotromanić
Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Borna Kotromanić

 

- Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikad nikom nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je tada Borna na društvenoj mreži, ali Pišekova nije želela da se ovim povodom oglašava. 

Osim toga, u jednom od intervjua Kotromanićeva je istakla da joj je Pišekova „draga i simpatična, ali da je u braku s Vidojem puno toga trpela zbog materijalne situacije”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike