Miša Grof prozvao Nikolinu Pišek, ona mu žustro odgovorila: Treba mu pomoć psihijatra! Objasnila i zašto nije bila na pomenu suprugu

29.10.2022

12:09

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnji svekar voditeljke naveo je ironično da ona nije došla na pomen "verovatno jer šeta kuče"

Miša Grof prozvao Nikolinu Pišek, ona mu žustro odgovorila: Treba mu pomoć psihijatra! Objasnila i zašto nije bila na pomenu suprugu
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je na Novom groblju u Beogradu, održan pomen Vidoju Ristoviću, a među okupljenima bili su članovi njegove porodice, te prijatelji i rodbina. Ono što je sve začudilo jeste što se nije pojavila Nikolina Pišek, Ristovićeva udovica, dok je njen svekar, Miša Grof, koji sa njom javno "ratuje" još od sinvoljeve smrti, to i prokomentarisao.

 - Nikolina je juče bila u Beogradu, ali nije imala vremena da dođe na pomen jer šeta kuče - rekao je on ironično medijima dodajući da još uvek čeka nalaze obdukcije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof

Sada se oglasila i Nikolina koja je oštro odgovorila na prozivke nekadašnjeg svekra, te objasnila zašto se nije pojavila na pomenu suprugu.

- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra- rekla je Nikolina za Alo.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike